MOJ ŠEF, MOJA NOVA ŽRTVA: Htela sam da ga palim, ali kada je izvukao batinu znala sam da sam se zaigrala – Page 3 of 5 – Ispovesti
Ispovesti

MOJ ŠEF, MOJA NOVA ŽRTVA: Htela sam da ga palim, ali kada je izvukao batinu znala sam da sam se zaigrala

– Kakva si ti kurvica – rekao mi je držeći ga u mojoj pički.

Žmurio je neko vreme držeći mi noge na svoja ramena, izvadio ga i ponovo prišao mom licu. U trenutku sam mislila da źel da mu opet pušim, kako mi je glava bila zabačena unazad na stolu gledala sam u njega on je držao kurac svojom rukom žmureći a drugom me uhvatio za glavu. Počeo je da piša po meni. Bila sam šokirana iznenađena poskočila sam sa stola ali me čvrsto stisnuo za glavu počela sam se gušim. Prestala sam da se opirem osetivši jezu dok me polivala vruća mokraća. Zatvorila sam usta dišući na nos ali osetila sam slanu mokraću u ustima ma koliko se trudila da ne dopre do mojih usta. Pišao je dugo i tek tad mi je bilo jasno šta je čekao onoliko, nakupljao je. Namokrio me skroz, koßulja mi je bila skroz mokra i malo požutela od mokraće. Celo vreme osetila sam uzbuđenje, stomak mi je treperio ali osećanja su mi bila pomešana i gadljiva i uzbuđena. Kad je završio istresao je kurac par puta me mlatnuvši po čelu, obukao se i seo u auto ali sad za vozačevin sedištem. Upalio je moj “puntić” i kroz prozor mi dobacio:

– Ajde požuri pobećiće mi autobus.

Videla sam da se ne šali požurila i sela u auto, sva upišana i bez gaća. Brisala sam se vlažnim maramicama koje sam imala u kaseti ali bilo je dovoljno samo za lice.

– Daj molim te stani kupi mi još maramica.

Na taj moj zahtev samo se nasmešio i nastavio daje da vozi pilični brzo ka stanici.

– Pa znaš li ti koliko puta sam ga drkao na poslu zbog tebe, skoro svaki moj odlazak u WC je bio zbog drkanja.

Ispred stanice je stao, izašao iz auta i bez zbogom potrčao ka peronu. Onako zbunjena brze sam se prebacila na vozačevo mesto i krenula ni sama ne znajući gde ću, smrdela sam ko tvor i počela je mokraća pomalo da me peče. Kako sad, šta da radim, gde da idem da se presvučem, nisam imala ideju. Muž mi je bio kući jer završava sat ranije s poslom. Rešila sam idem kući i odmah u kupatilo pod tuš a izgovor za kupatilo bar nije problem. Molila sam boga da u ulazu zgrade nikog ne sretnem ili ne daj bože u liftu, slobodno mesto do ulaza, posrećilo mi se. Uletela sam u ulaz i brzo u lift do našeg stana, par trenutaka osluškujem na vratima, otključam i kroz hodnik pravac kupatilo. Hvatam se za kvaku kupatila kad ono novi šok, otvaraju se vrata, izlazi moj muž iz kupatila i gleda u mene onako popišanu. Košulja skroz mokra sise i crni brus se ocrtale, smrdim na pišaću. Stajala sam kao kip. Na pitanje o čemu se radi ćutala sam nekoliko trenutaka i pomislila šta da pričam.Nje bilo nikakve svrhe lagati ga, rekla sam:

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt