MOJ ŠEF, MOJA NOVA ŽRTVA: Htela sam da ga palim, ali kada je izvukao batinu znala sam da sam se zaigrala – Page 2 of 5 – Ispovesti
Ispovesti

MOJ ŠEF, MOJA NOVA ŽRTVA: Htela sam da ga palim, ali kada je izvukao batinu znala sam da sam se zaigrala

– Ajd ćuti molim te – odgovorio je kratko.

Malo sam i pretila da ću ga prijaviti ali nije vredelo, nekoliko puta mi je pustio ruku da promenim brzinu i opet na kurac. Celo to vreme ja sam najnormalnije vozila ka izletištu nijednog trenutka ne pomišljajući da skrenem. A osetila sam da su mi gaćice već mokre. Već na prilazu izletištu ne čekajući da mi išta kaže odvezla sam do najudaljenijih klupica i parkirala auto da se ne vidi ako neko slučajno i priđe blizu. Otkopčao je šlic i izvadio onako poveći kurac. Veći od kurca mog muža ali imala sam ja prilike videti i osetiti kurčinu za primer, doduše samo jednom ali pamtiću tog do kraja života. Uhvatio me za vrat i povukao mi glavu prema svom krilu udarajući me kurcem po licu, to mu je verovatno značilo da počnem da mu pušim. Malo sam ga polizala i stavila ga u usta počela mu pušiti čini mi se sve veći i deblji kurac. Pušim mom mužu skoro svakodnevno i osetila sam da je Bobanov dosta veći. Polako je podizao moju suknjicu, pomerio gaćice i dirao mi već vrelu i skroz mokru pičku. Gurao mi prste i trljao klitoris, pušila sam sve žešće pomišljajući da mu samo ispušil i valjda će me pustiti. Osetio je da će svršiti pomerio mi glavu i izašao i auta. Prišao do mojih vrata otvorio i izveo me napolje, nekoliko metara od auta bio je drveni stočić sa drvenim klupicama. Odveo me do stočić podigao i stavio da sednem na ivicu. Oborio me na leđa, pocepao moje gaćice. Bacio ih sagnuvši se, počeo je da mi liže pičku. Čim sam osetila njegov dah na mojoj ribici počela sam da drhtim od uzbuđenja, stavio mi nekoliko prsta u ribicu dok mi halapljivo lizao. Nakon par minuta sam svršila uz glasne uzdahe.

– Uh daj mi kurac molim te, stavi mi ga u ribicu.

Glava mi je bila na dugom kraju stola i pomalo mi padala jer je stočić bio taman toliko kraći, što je Boban iskoristio i ponovo mi prineo kurac licu zahtevajući da mu pušim, prihvatila sam traživši od njega da me posle malo jebe.

– Dobićeš malo više od jebanja kurvice mala – odgovorio je.

Par minuta pušenja i stiskanja mojih sisetina koje je izvukao iz brushaltera i napokon je prišao mojoj vreloj ribetini koja je željno čekala to. Malo je protrljao kurac od mojih usmina i nabio ga postepeno do kraja, ubrzavao je sve više i više hvatajući me za sise, bradu stavlja moje noge na njegova ramena ne znam koliko je sve trajalo činilo i se dosta dugo. Svršavala sam nekoliko puta uz uzdahe ne mareći da li će neko čuti. Bližio se vrhuncu zabijajući ga sve brže i brže u moju pičku, mislila sam da će mi svršiti u pičku i kroz jecaje ga molila da to ne radi. Naglo ga je izvadio prišavši do mog lica sa druge strane stola, drkao ga na mom čelu i počeo da svšati po mom čelu, licu, očima čak su i prvi mlazevi stigli do mojih sisa. Kako mi je glava padala peko ivice stola stavio mi je kurac ponovo u usta. Držao ga u mojim ustima nekoliko trenutaka dok mu nisam oblizala svu spremu s njega. Mislila sam da je gotovo rekavši mu da mi donese vlažne maramice iz auta ali prevarila sam se, iznenađenje je tek sledilo.

Ponovo se vratio i stavio ga onako omlitavelog u moju pičku. Osetila sam kako ga pokreće pokušavajući da valjda ponovo digne, brisala sam spermu s lica rukama tražeći maramice ali bezuspešni.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt