MOJ ŠEF, MOJA NOVA ŽRTVA: Htela sam da ga palim, ali kada je izvukao batinu znala sam da sam se zaigrala – Ispovesti
Ispovesti

MOJ ŠEF, MOJA NOVA ŽRTVA: Htela sam da ga palim, ali kada je izvukao batinu znala sam da sam se zaigrala

Svaki put kad bi prišla njegovom radnom stolu ja sam to radila kurvinjski i tako izazovno verovatno sam ga dovodila do ludila. Uglavnom sam nosila dekoltirane košulje i bluze i sise su mi uvek ispadale njemu pred lice. Puno puta bi se oznojio, videle bi se sitne kapljice na čelu koje je nervozno pokušavao da obriše. Boban je bio zaista vrlo fin i kulturan momak ali ja sam jednostavno takva zlobna, volim da se poigravam s muškarcima. Svesna sam svog izgleda i to maksimalno koristim. Najzanimljivije je to što sve te moje igrarije na poslu i van posla ja prepričavan mom mužu. Uvek se smejemo na tu temu kako bi mnogi želeli da me imaju. On je voleo da se ja pokazujem i tako ponašam, ustvari ja sam oduvek takva, takvu me i upoznao. U početku smo normalno vodili ljubav i normalno nakon izvesnog vremena počeli smo malo da istražujemo našu seksualnost. On je za vreme vođenja ljubavi tražio da mu pričam s kim sam se tucala, kako sam im pušila i kako su svršavali po meni. Mada ruku na srce imala sam par ozbiljnijih veza pre njega i nekoliko brzinskih jebačina s tipovima koji su imali za cilj sam da me opale i posle toga kraj. Naravno bila sam mlada ali sam brzo shvatila kako idu stvari. Od kako sam u braku par puta sam imala aferice i to uglavnom s ljudima koji su mi pomogli da se zaposlim. Džaba dobar đak i fakultet kad posla nema, a bez davanja ribe pa tek nema. Mislim da on to ne zna ili se pravi da ne zna.

Na poslu mi je bilo naporno ali sam ja to pokušavala da prevaziđem mojim zezalicama. U zadnje vreme žrtva mi je bio Boban. Moj novi šef iz susednog grada koji je putovao svakog dana svojim “puntićem”. Vrlo stručan momak, ima rešenje za svaki problem koji iskrsne. Fin, zgodan,ckulturan i vrlo obazriv. Uvek se trudio da ako ima nešto teže da on to prenese ili odradi. Ja sam odmah videla kako me gleda i rešila da se igram s njim. Guzila bi se trtila pred njim stavljala mu do znaja šta sam obukla, da li su tange ili ne. Par puta bi otišla van kancelarije, skinula brus i to njemu jasno stavljala do znanja. Čak sam jednom prilikom i rekla kao u tonu izvinjavanja da sam morala da ga skinem mnogo me steže. Obično bi pocrveneo i tek nešto promrljao, kao u redu je i slično. Sve bi to prepričavala kući mužu obično bi odmah navaljivao da me mazi i sledilo bi tucanje, to ga palilo mnogo.

Šefić kasni na posao i od vrata mi priča da mu je auto u kvaru i to baš kad mu najviše treba. Pri kraju radnog vremena ponudila sam se da ga odvezem do stanice mojim “puntićem”, malo se nećkao ali na moje insistiranje prihvatio. To sam učinila iz razloga što je zaista fin momak. Čim smo seli u auto odmah mi je proradila moja mašta i počela sam da zadižem suknjicu i kao nameštam se u sedištu. Nosila sam crnu suknjicu tik iznad kolena s malo većim rascepom i belu košulju dosta providnu i ispod crni brushalter. Dok sam menjala brzine nekoliko puta sam ga namerno dodirnula po kolenu na šta je malo odreagovao i znojio se. Ja sam se glasno nasmejala uz pitanje zašto se znoji da li mu je neprijatno. Ništa nije odgovarao samo me pogledao i uhvatio za ruku, približio je pantalonama i stavio je na kurac. Osetila sam da mu se digao. Pokušala sam da pomerim ruku ali on je čvrsto držao i počeo polako da je pomera gore-dole terajući me da mu drkam.

– Vozim čoveče šta ti je?

Ali nije dozvoljavao da pomerim ruku.

– Vozi na izletište – rekao je kratko malo pretećim tonom.

Malo me bilo strah ali sam osetila uzbuđenje i svrab na ribici. Osetila sam da sam se ovlažila. Par kilometara od grada je izletište gde ima stolova i klupica i vikendom ima ljudi, preko nedelje vrlo retko i to mesto služi za ovakve situacije onima koji nemaju smeštaj za seks. Boban je očigledno znao za to mesto iako je bio iz susednog grada. Pokušavala sam da mu objasnim moje ponašanje i da to ne znači da želim da se jebem s kim stignem, ali bezuspešno.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt