ISPOVEST: "PERV*RZNA profesorka me je uhvatila na DELU! Spustila se na kolena i..." – Page 4 of 5 – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: “PERV*RZNA profesorka me je uhvatila na DELU! Spustila se na kolena i…”

Sperma koja je već ključala u mojim jajima je pokuljala, i za možda dvadeset sekundi krenio sam da špricam na pod ispred sebe i tačno ispred njenih nogu.

Stajao sam uplašen razmišljaju šta će sad desiti. Jaoj sramote, celi svet mi se srušio u tom trenutku. Prilazila mi je sasvim lagano. Grudi su joj se napinjale, a suknja lagano zadizala. Bila je toliko blizu da sam mogao da osetim njenu toplinu na svojim grudima i sise koje mi ovlaš dodiruju.

-Nastavi …-reče.

Kita koja skoro da nije ništa izgubila na čvrrstini i veličini, već mi je bubrila i šaci. Nastavio sam da je trljam digim i malo sporijim pokretima, a ona je pomicala svoje grudi po mojim. Disala je sve dublje, osetio sam sladak dah na svome vratu. Naslonila se skroz na mene i prosto me pritisnula sisama. Traljala ih je o mene i usput mešala kukovima, kao da mi sve ovo mučenje već nije bilo dovoljno!

Spustila je ruku dole i nežno ga uzela iz moje. Stisla ga je i zategla kožicu a zatim lagano zadrkala. Protegao se u njenoj šaci, stajao je krut kao sveća. Smestila ga je između nas, malo zadigla suknju i nastavila svoju igru.

Mogao sam da joj osetim gaćice, jedva sam se suzdržao da ne puknem. Sperma mi se penjala uz kanal. Ovo je bilo bolje od bilo kog časopisa koji sam do tada čitao!

Pomerao sam ga gore dole, kao da uterujem u nju. Ona bi povremeno vlažila ruku i omotavala je oko njega.Hteo sam da izludim. Sve brže i brže sam se pmicao i penetrirao o njene gaćice. Ogromne sise su mi skakale pred očima. Uhvatio sam ih sa obe ruke i počeo da mesim.

Iznenada je čučnula i uhvatila kurac rukama. Tren kasnije je olizala glavić i uvukla kurac u usta. Halapljivo ga je uvlačila, omotavala jezik oko njega i spretno gutala naglim pokretima, od kojim mi je zastajao dah.

Nijedna devojka mi tada nije popušila. Jedva sam stajao, naslonio sam se na katedru. Moj kurac je nestajao u njenim ustima, osećao sam toplinu i strahovitu slast.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt