ISPOVEST: "PERV*RZNA profesorka me je uhvatila na DELU! Spustila se na kolena i..." – Page 3 of 5 – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: “PERV*RZNA profesorka me je uhvatila na DELU! Spustila se na kolena i…”

U tome sam čuo zvuk štiklica, uhvatio me strah, ali nisam mogao da se uzdržim i stanem sa drkanjem. Kurac mi je kao od kamena, ruka mi leti po njemu. Hiljadu mi misli kreće kroz glavu i ne mogu da stenem, drkam dok slušam one štiklice što odzvonjavaju hodnikom.

Skoro dolazim do vrhunca kad odjednom ona ulazi i ja zastade. Uđe i zatvori vrata iza sebe. Vidi me sa tvrdim kurcem u ruci i uplašenim izrazom na licu.

Sranje, uhvatila me je, ima da najebem za ovo. Jedva sam je čuo šta je rekla od straha i uzbuđenja. Prilazi stolu stolu i neskida pogled sa mog izbezumljenog lica. Pogled joj se polako se spušta do moje šake u kojoj je kurac oguljenog glavića. kresnula je da uzme naočare i ruka joj je zastalča na tren, ali je na kraju posegla za njima i stavila ih na nos.

Ja sam bio u haosu, izmeštani strah i uzbuđenje, mislići da sam ja per pola minute umrmljao stakla mojom sluzi i da je morala primetiti da nešto nije u redu.

-Šta to radiš!? – gledala me je zapanjeno širom otvorenih očiju, ćutao sam – Odgovori mi!

-Drrrkam… – kažem ja uplašeno.

-Pa šta si stao… Drkaj dok te ja gledam kad misliš da si neki mangup!

Nije mi jasno šta hoće, ali sam polako počeo da drkam, sav zbunjen i izgubljen. Strah i neverovatno uzbuđenje mešaju mi se uglavi. Gledao u one bujne sise, butine koje napinju suknju, njen jezik kojim oblizuje usne i oči ispod umrljanih stakala koje trepću gledajući moju kurčinu u šaki.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt