ISPOVEST: "PERV*RZNA profesorka me je uhvatila na DELU! Spustila se na kolena i..." – Page 2 of 5 – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: “PERV*RZNA profesorka me je uhvatila na DELU! Spustila se na kolena i…”

Mislim da sam i zaboravio ono što sam znao a ne naučio nešto novo, a mislim da je i ona primetila šta mi odvlači pažnju, ali da se uopšte nije trudila da prestane da me izluđuje, čak šta mislim da se njeno naginjanje, guženje i trljanje pojačalo, što me je skroz izludelo i dokrajčilo.

U jednom momentu je napisala nekoliko zadataka, rekla mi da ih rešim, da slobodno koristim knjigu, dok će ona otići do zbornice da popije kafu, a da ja imam dovoljno vremena da rešim zadatke. Skinula je naočare i išetala iz učionice.

Ostao sam zatečen, prazno buljio u onaj papir i skoro novu knjigu, nikad otvorenu, u kojoj ne bih znao ništa da nađem. Pogledao sam ka katedri, na njoj su stajale naočare a preko stolice spušten sako.

Ustao sam i brzo otišao prema njenom stolu. Sagao sam se i pomirisao sako koji je tako mirisao na nju. Prepoznao bih taj miris među hiljadu sličnih.

Otvorio sam ga i mirisao mesto gde su gnjezdile one velike sise. Mislim da mi se pomutio mozak, više nisam znaop šta radim, a buljeći u one sise sam tolio bio napaljen da sam se podigao i otkopčao šlic.

Polako sam izvadio kurac i zagulio kožicu preko oteklog glavića. Srce mi je ubrzano kucalo, osećao sam ga u grlu. Mislim da sam skroz poludeo.

Počeo sam da trljam glavićem o svilenu postavu sakoa. Drkao sam kurac i zamišljao nastavnicu sa druge strane i njene gole sise. Ubrzavao sam, moja ruka je letela kurcem. Stresao sam se kad sam ugledao mrlju od mojih sokova na postavi sakoa.

Okrenuo sam se brzo i prešao glavićem hladnom pločom stola i dodirnuo naočare njima. Prešao sam glavićem preko jednog pa drugog stakla, ostao je sluzavi providni trag po njima. Lupnuo sam ih dva tri puta i stegao muda.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt