ŽIVJELA sam u NOVOJ zgradi GDJE ne poznajem NIKOGA: Jedan DAN mi je trebalo ZAŠARAFITI dvije SLIKE, pozvala SAM jednog STARIJEG gospodina, ALI KADA JE UŠAO, nisam mogla K SEBI DOĆI – Ispovesti
Ispovesti

ŽIVJELA sam u NOVOJ zgradi GDJE ne poznajem NIKOGA: Jedan DAN mi je trebalo ZAŠARAFITI dvije SLIKE, pozvala SAM jednog STARIJEG gospodina, ALI KADA JE UŠAO, nisam mogla K SEBI DOĆI

Živim sa dečkom… Živim u zgradi gdje ne poznajem nikoga. Imam 18 godina, živim sa dečkom, ali on mnogo radi tako da dosta vremena provodim sama. Jučer sam pozvala jednog komšiju koji ima oko 60 godina da mi učini jednu uslugu.

Naime, trebalo mi je izbušit dvije rupe na zidu da postavim slike. On kao i svaki dobar komšija odmah došao kod mene u stan i vjerujte da se nisam mogla kontrolisati, i zašto bih kada sam ga zbog toga i zvala.

Sve je počelo kad sam se nagnula po šaraf i kad sam mnogo puta bacila taj šaraf, primjetila sam nesto čudno u njegovom pogledu , prisla sam blize i pitala ga sta osjeca rekla sam hajmo preci u drugu sobu , on se nije bunio,prešli smo u sobu. Ipak se ispostavilo da je to neki fini gospodin…

BONUS ISPOVEST:

 

Molila me da JOJ GA DAM! U jednom potezu sam se SJURIO U NJU!

 

Moja i Jelenina zajednička prijateljica Branka je konačno u srećnoj vezi. Zaista je zadovoljna i pošto se jako dugo znamo oboje se radujemo zbog toga. Međutim, vrlo je interesantno, Branka o kojoj nikad nisam razmišljao na taj način postala mi je neviđeno seksi od kako se smuvala sa svojim dečkom. Nisam mogao da se ne zapitam kako i zašto, ali ubrzo sam skontao odgovor.

Branka je apsolutni seks manijak, obožava kurac i to nikad nije krila. Voli da bude izjebena, napušena, iskorištena na sve moguće načine, poželjno vezana, pa čak i izudarana dobro. Jednom rečju voli da ima dominatnog muškarca koji je ubija od kurca i koga boli uvo kako se ona oseća u tom trenutku. E sad, to sam oduvek znao, ali Branka nikako nije bila moj tip, a iskreno ni ja njen. Ipak, kako se smuvala sa njim, budući da je dečko sjajan, ali suviše mek i dobar, znao sam da onoga što želi nema i to me je apsolutno izluđivalo. Nebrojeno puta sam otkinuo Jelenu od kurca misleći baš na Branku.

Dodatno me je izluđivalo to što se, po sopstvenom priznanju, tu i tamo povatala sa nekim. Ništa seks kao, već samo da malo prošara jer tvrdi da tada svog dečka još više voli i želi.

Jasno vam je da smo se posle svega par dana nas dvoje povatali prvi put. Izašli smo na piće, cirkali, smejali se, a onda se na haubi mog auta vrlo lepo pohvatali.

Počeo sam da se otkopčavam u jednom trenutku, međutim ona je tu stala i rekla da dalje nećemo jer ona, znate, ima dečka. Ljubljenje i vatanje je jedno, ali seks je sasvim nešto drugo. Potpuno sam ignorisao to što govori. Skinuo sam kaiš. U sred rečenice sam je prekinuo poljupcem na koji je uzvratila, a ja sam joj polako prebacio, zatim i zakopčao kaiš oko vrata. Pogledala me je žudno, ali nastavila je da negoduje. Nisam se obazirao već sam joj hitro otkopčao njen kaiš sa pantalona i izvukao ga. Bio je jako tanak tako da sam joj bez problema prebacio ruke iza leđa i vezao ih vrlo čvrsto.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt