Skandal ISPOVIJEST žene KOJA SKIDA NEVINOST MLADIĆIMA KOD VALJEVA: “ZADOVOLJNA SAM, posao ide, NAJBOLJI SU MI ONI OD 13 DO 15 GODINA- NE znaju mnogo, ali plaćaju odlično (FOTO) – Ispovesti
Ispovesti

Skandal ISPOVIJEST žene KOJA SKIDA NEVINOST MLADIĆIMA KOD VALJEVA: “ZADOVOLJNA SAM, posao ide, NAJBOLJI SU MI ONI OD 13 DO 15 GODINA- NE znaju mnogo, ali plaćaju odlično (FOTO)

I u ovome tekstu imamo jednu zaista zanimljivu temu, koja je nekako u našim krajevima uvijek bila tabu tema, mada je opšte poznato da ovaj posao i u našim krajevima cjeta i da neke osobe žive veoma dobro od njega. Muškarci su uvijek bili spremni da potroše pare na žene koje se bave najstarijim zanatom na svijetu, tj. prostitucijom, posebno jer su te dame diskretne i profesionalne u svome poslu.

U našem okruženju se ove žene i njihov posao gledaju kao negativna stvar, mada veliki broj žena koje se bave tim poslom su na neki način i prinuđene da se time bavi, jer im je to jedini način da sebi obezbijede, kakvu- takvu egzistenciju.

Pa se tako nedavno i pisalo o jednoj prostitutki iz Srbije koja je za sebe rekla da je spav

ala sa preko 50 hiljada muškaraca, a svoje iskustva je podijelila i kao gošća u rijalitiju Parovi…

Cijela Srbija je nakon njenog nastupa bila frapirana, posebno kada je pošla da pred kamerama oralno zadovoljava unuka Ere Ojdanića. Tako i u ovome tekstu govorimo o ženi iz Srbije, koja ima 43. godine, i koja je podijelila svoje iskustvo na društvenim mrežama.

Ona je jedno vrijeme radila kao nastavnica, ali je ostala bez posla, pa je krenula sa najstarijim poslom na svijetu, jer se računi moraju plaćati

Kako je otkrila, među prvim mušterijama su bili neki njeni učenici koji su najčešće imali svoja prva se*sualana iskustva upravo sa njom, a nekima nije ni naplatila te usluge.

Ubrzo se pročulo za nju, pa je počela da naplaćuje svoje usluge i do 50 eura, i kako kaže, posla ima i ne može da se žali. Dodala je i da ona nije kao neke druge iz njene branše i ne stoji na ulici i ne čeka tako na svoje mušterije, već sve sređuje telefonom i sav posao odrađuje u toplini svoga doma.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt