SLIKOM BEZ GRUDNJAKA OBRAČUNALA SE S HEJTERIMA: ‘Sada neka brišu svoje suze, a ja ću nastaviti raditi što želim’ – Ispovesti
Showbiz

SLIKOM BEZ GRUDNJAKA OBRAČUNALA SE S HEJTERIMA: ‘Sada neka brišu svoje suze, a ja ću nastaviti raditi što želim’

Paige je na svom Instagramu skupila više od 3 milijuna pratitelja, a često je i na listama najljepših sportašica na svijetu

Američka golferica hrvatskog porijekla Paige Spiranac najpopularnija je golferica na svijetu. Ne toliko zbog svojih sposobnosti na zelenom terenu, već i zato što već neko vrijeme svojim provokativnim fotografijama obasipa svoje fanove.

Spiranac je zbog toga i na udaru kritika. Mnogi joj prigovaraju da takvim ponašanjem srozava vrijednost sportašica i njihovih uspjeha. No ona se ne da i nastavlja raditi to što joj najbolje ide. Uz posljednju fotografiju na kojoj je bez grudnjaka poslala je znakovitu poruku.

“Nitko vas nikada neće shvatiti ozbiljno ako nastavite objavljivati ​​slike s dekolteom. Dakle, nastavljam raditi što želim. Napravila sam nekoliko ručnika s ovom slikom i drugim otiscima! Hejteri mogu njima brisati suze”, napisala je Paige uz ovu provokativnu fotografiju.

Paige je na svom Instagramu skupila više od 3 milijuna pratitelja, a često je i na listama najljepših sportašica na svijetu. Evo i zašto:

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt