Ovo što se meni desilo, može se desiti svakoj djevojci – Ispovesti
Ispovesti

Ovo što se meni desilo, može se desiti svakoj djevojci

Ovo što se meni desilo, može se desiti svakoj djevojci. Prošli petak sam bila u klubu i odjednom sam počela da se osjećam jako, jako loše, bukvalno sam izgubila svijest. Najgore od svega, kada sam se probudila bila sam u hitnoj.

Drugarica mi je ispričala šta mi se desilo. Neki lik je pokušao onako bunovnu da me izvede iz kluba i znate već šta da mi uradi, ali sreća moje drugarice su to zaustavile na vrijeme.

BONUS ISPOVIJEST:

Nisam mogla ni da zamislim da moj muž može biti ovakav. Kad god mi je dosadno sjednem pored muža i krenem da ga zezam. Čačkam, bockam, štipkam za obraze, gurkam, mazim, gnjavim, ljubim ili ga samo posmatram dok me ne pogleda svojim lijepim okicama.

Danas sam ga tako počela čačkati i onakon samo par sekundi mi je udario pljusku… Šokirala sam se i počela da plačem, a on je tada ustao i otišao u drugu sobu da gleda utakmicu. Nakon što je utakmica završila izašao je i izvinuo mi se, rekao je da je bio nervozan zbog rezultata Još uvijek sam u šoku, u braku smo 3 godine i ovako nešto nisam mogla ni u najgoroj noćnoj mori da zamislim.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt