ISPOVEST: Otisao sam kod devojke na veceru, a njena majka mi je tiho rekla... – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: Otisao sam kod devojke na veceru, a njena majka mi je tiho rekla…

Odlican si ti momak. Hvala Bogu da je konacno nasla dobrog momka.”

Celo vreme gledala me dole… kada sam otisao u toalet iznenada se pojavila njena manja u sred cina mokrenja bacila pogled na alat i otisla… Majka moje devojke je prelepa žena i zrači neverovatnim seksipilom.

Inteligentna je, zavodljiva, i sa svima suptilno flertuje pa i sa mnom. Njene ćerke zbog njenog ponašanja nemaju samopouzdanja.

I to me nervira, nervira me ta žena. Što je ja više ignorišem i ponašam se formalnije to me ona više spopada. Volim svoju devojku i nemam ni najmanju želju da odgovorim na igrice njene majke.

Prosto ne mogu da verujem da majka može da bude takva! Okej drugarice, pa čak i sestre, ali majka?! Ne znam, nenormalno prosto.


BONUS ISPOVEST:

Devojka sam i imam 20 godine.

U vezi sam sa muskarcem koji ima 58 godina. Oboje imamo po dobar auto i dobre plate. Tako da nije korist ni u kakvom smislu. Znaci izmedju nas su ciste emocije.

Znala sam da je pravi kada me muski skinuo i zgrabio za zadnjicu, ja nista nisam morala sve je on. Obozavam ga, on mi je sve, pruza mi najsigurnije zagrljaje u kojim gorim, u njegovim rukama sam srecno bice.

Imamo mnogo slican pogled na svet i mnogo tema za razgovor. Jedino mi smeta to sto mu je neprijatno kada nas nepoznati ljudi vide da idemo zagrljeni.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt