“Očuh me izneverio” – Ispovesti
Ispovesti

“Očuh me izneverio”

Uvijek sam znala da moj očuh ima veliku stvar tamo dole, a sinoć sam se razočarala baš. Mama je otišla u supermarket u podmjeru, a on je ostao sam sa mnom u stanu.

Gledao me onako kao da me želi, a onda sam se počela per.erzno i šaliti. Pristao je na to, a nije mu ni smetalo kada sam prišla ispred njega čučnula i uzela njegov k…. u usta.

Nije ispunio moja očekivanja, stoga sam nakon dvije minute ustala i otišla za svojim poslom, a on je ostao na pola sobe spuštenih pantola. Ne razumijem što će moja mama sa njim poslije onoga što sam vidjela očima…

BONUS ISPOVEST:

 

Uhvatio sam je otpozadi i MESIO IH! Ona se DVILJE NABIJALA na moju BATINU!

 

Unapređenje u direktora firme je od mene zahtevalo i kompletnu reorganizaciju u ponašanju i oblačenju. Do tada sam uglavnom bio u nekoj sportskoj varijanti što nije priličilo direktoru. K tome, zapušteno telo u smislu neurednih noktiju, podočnjaka i uvek umornog lica tražili su remont u nekom kozmetičkom salonu. U komšiluku sam imao renomirani salon, ali sam uvek smatrao da je takav vid sređivanja samo za žene. Nekako sam se odlučio da ga posetim i zatražim savet od stručnih osoba. Salon je bio velik, lepo sređen sa par paravana namenski predviđenih. Devojke sve nasmejane, zgodne i doterane. Preporučili su mi razne termine, manikir, pedikir, sređivanje lica i sve sam poslušno prihvatao.

Nakon par meseci više nisam mogao bez te pomoći ljubaznih devojaka, a rezultat i transformacije su bili fantastični. Jedne subote sam zakazao termin, a bio sam slomljen od igranja malog fudbala prethodne večeri. Kao i obično, dočekale su me ljubazne devojke.Dopala me brineta duge kose, devojka sa predivnim osmehom. Počela je sa manikirom, pa onda pedikir, pa onda i masaža lica. Dok mi je masirala lice požalio sam se da sam slomljen od malog fudbala, pa me ona upitala zašto ne uradim masažu tela. Ta ideja mi se svidela i kad je završila masažu lica reče mi da pređem u drugi paravan i skinem se u veš. Legao sam na maserski sto u slip gaćama i prepustio se masaži.

Imala je zlatne ruke. Prvo je masirala leđa, pa butine. Bio sam kao preporođen. Pomalo smo i čavrljali, pričajući o svemu i svačemu, dok mi nije rekla da se okrenem na leđa. Krenula je od listova nogu i polako masirala sve do prepona.Maksimalno opušten, zatvorenih očiju i dalje smo se zezali kroz priču sve dok ona nije umukla. Nakon par trenutaka sam, kroz poluotvorene kapke, bio znatiželjan zašto je prestala da priča sa mnom iako je nastavila fantastično da me masira. Njen pogled je bio prikovan za moje prepone, poluotvorena usta su bila izraz zaprepaštenja, ali zašto? Tek tad sam primetio da mi se kurac bio digao i da je više od pola izišlo iz slip gaća.

Pošto mi je kurac 22cm i dosta debeo nije ni čudo što se iznenadila. Zamolio sam je za izvinjenje i objasnio joj da je to rezultat njenih čarobnih ruku, pokušavajući kurac da vratim u gaće. Pošto je on uvek iskakao iz gaća ona, kroz smeh, reče da se ne trudim, da joj je drago što je to reakcija na njene čarobne ruke i da joj više nije neugodno. Kada je krenula da mi masira stomak (više da ga mazi i češka) od nabreklog kurca nije mogla da izmasira donji stomak, pa me zamolila da sam podignem nabrekli kurac, jer ona to ne sme. Namerno sam spustio gaće, uzeo kurac u korenu u ruke i zadovoljno ga gledao u punoj veličini. I ona ga je oduševljeno gledala, mazila mi stomak do korena kurca, spuštala se do prepona, nežno mi dodirujući jaja vanjskim delom šake.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt