Radim u jednoj poliklinici – Ispovesti
Ispovesti

Radim u jednoj poliklinici

Radim u jednoj poliklinici kao medicinska sestra. Prošle sedmice jedna moja bivša drugarica sa svojim vjerenikom je dolazila na pregled.

Nekada smo se baš družile, al smo prestale da se družimo jer sam saznala da je spavala sa mojim tadašnjim vjerenikom. Mrzim je, bukvalno i “slučajno”, bolje reći namjerno sam pred njenim vjerenikom spomenula kako je imala polne bolesti i pitala sam je pred njim da li se izlečila od gonoreje iako sam u kartonu mogla da vidim da jeste.

Njen dečko je tada izgledao baš zgroženo jer vjerovatno nije ništa od toga znao a ona se na to zacrvenila i obrusila mi da gledam svoja posla. Koliko ju je bilo sramota samo..

BONUS ISPOVIJEST:

Roditelji su mi branili da je oženim, govorili su da je sa mnom samo zbog našeg novca. Nisam ih slušao i protiv njihove volje sam se prije mjesec dana oženio. Istog dana moji roditelji su me izbcili iz kuće… ODREKLI SU ME SE. To mi je mnogo teško palo, naučio sam živjeti u bogatstvu, a preko noći sam ostao bez svega.

Ja i moja supruga smo iznajmili neki mali stančić… totalno bezuslovan za život. Nakon par dana sam počeo da radim u jednoj građevinskoj firmi, naravno fizičke poslove. Mislio sam da je sve krenulo na bolje, ali danas kada sam se vratio sa posla zatekao sam prazan stan, na stolu pismo… OSTAVILA ME! Nije zamišljala ovakav život, kaže…

Moji su bili u pravu… bila je sa mnom zbog našeg novca. Mnogo me to boli, mislio sam da me voli, MENE, a ne moj novac.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt