Roditelji su mi branili da je oženim – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

Roditelji su mi branili da je oženim

Naposletku smo pronašli odgovarajuću ekipu. Pozvali smo naše poznanike na večeru, natočili ih vinom i počeli se ljubakati pred njima. Isprava su naši gosti glumili šok da bi potom i sami stali sliniti jedno po drugome. Znala sam da je krajnja opuštenost nastala onog trena kada je naša prijateljica drkala svom ljubljenom kurac pred našim očima, a on je nju jebao prstima. Ja sam se već poodavno davila kurcem svoga ljubavnika. Zapravo sam jedva čekala da se svi četvoro nađemo u krevetu i da započnemo s orgijanjem. Ubrzo se tako i dogodilo. Lepo smo si zaplesali, skinuli usput odeću sa sebe, izludirali se, i, pomalo izmučeni, što od uzbuđenja, što zbog plesa, legli u krevet.. Nas dve smo legle na sredinu kreveta i počele se ljubakati. Za to vreme su njih dvojica klizili rukama po našim vrelim telima. Dodirivali su nam sise, sisali nabrekle bradavice, mazili guze i milovali vlažne i vrele pice. A kad su primietili da smo dovoljno napaljene da nam uvale svoje batine jednostavno su nas razdvojili. Kad sam ugledala kako je našu prijateljicu njen dragi poseo na karinu nisam mogla izdržati nego sam rekla svom ljubavniku:

– Pojebi je u guzu!

Učinio bi to i bez da sam mu rekla. Ubrzo je ona bila probodena s dva dobra komada kurca, dok sam ja trljala svoju napaljenu pičku o jezik i usne našeg prijatelja. Dok sam poskakivala na njegovim ustima, promatrajući kako je jebu, uzvikivala sam:

– Izjebite tu pičku! Izjebite je!

I, izjebali su ju. Ubrzo je pojebana kučka cvilela od orgazma. Brže bolje sam ju maknula s mesta uživanja i nataknula se na kurac svoga ljubavnika dok sam kurac njenog prijatelja zdušno pušila. Grcala sam od zadovoljstva. Davila se kurcem nabijenim u usta i nabijala se pičkom na batinu što me je sasvim ispunila.

Poskakivala sam na kurcu sve dok nisam osetila da će ubrzo eksplodirati. I, nekako u isto vreme kada mi je pičkica zapulsirala, prvo sam osetila navalu sperme u svojim ustima, od makine našeg prijatelja. Ubrzo mu se pridružio i moj ljubavnik. Naša pičkica je, odmaknuta, promatrala celi jebački prizor.

Njih dvojica su jebali nas dve celu noć u svim mogućim kombinacijama. Tada smo osetili blagi umor, bolje reći premor zbog silovitih i učestalih jebačina.

– Ana, ovo je bila dobra ideja – rekao mi je ljubavnik u trenutku predaha.

– Naši prijatelji su dobri jer su nam pomogli da je ostvarimo – dodala sam na što su se oni zadovoljno osmehnuli.

Dogovorili smo se da opet ponovimo naše druženje.

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt