Smeta mi njegova žena – Ispovesti
Ispovesti

Smeta mi njegova žena

Kako sam se razvela, nisam imala nikoga, niti jednog muškarca. Ali, prije nekoliko dana izađem sa muškarcem koji je 10 godina stariji od mene, meni su 33, a i uz to je oženjen.

Mislim da je ozbiljniji, zreliji, imacemo neke normalne teme za razgovor itd. Medjutim on me maltene “zaskocio posle pola sata kao tinejdzer od nekih 15 godina. Ni sad mi nije jasno šta me snašlo, ali kao da sam bila na nebu.

Sada se dopisujemo i planiramo opet da se vidimo. Malo nam smeta njegova žena, ali ubrzo ću i to riješiti.

BONUS ISPOVIJEST:

Volim svoju prijateljicu i jako mi se sviđa, mislim zaljubljena sam u nju. Nikada ni prema jednom momku nisam osjećala što osjećam prema njoj. Ona to ne zna, a što je najgore ona je u vezi sa jednim momkom. Bojim se da joj priznam, jer ko zna kako bi reagovala zbog toga sam odlučila da je razdvojim od njenog momka i da joj doslovno ogadim sve muškarce.

Dugo sam smišljala kako da joj uništim vezu, kako da joj ogadim njenog momka, a onda i sve muškarce i prije par dana sam odlučila da njenom momku namjestim prevaru. Odlučila sam da platim jednu djevojku od tog posla, koštati će me, ali za ljubav i sreću sve sam spremna oda uradim.

Za 10 dana mojoj drugarici je godišnjica veze i to je idealan dan da svog momka, vjerenika uhvati u krevetu sa drugom. Sve sam već dogvorila i ova mi je obećala da će ga 100 posto smuvati.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt