Volim svoju prijateljicu i jako mi se sviđa – Ispovesti
Ispovesti

Volim svoju prijateljicu i jako mi se sviđa

Volim svoju prijateljicu i jako mi se sviđa, mislim zaljubljena sam u nju. Nikada ni prema jednom momku nisam osjećala što osjećam prema njoj. Ona to ne zna, a što je najgore ona je u vezi sa jednim momkom. Bojim se da joj priznam, jer ko zna kako bi reagovala zbog toga sam odlučila da je razdvojim od njenog momka i da joj doslovno ogadim sve muškarce.

Dugo sam smišljala kako da joj uništim vezu, kako da joj ogadim njenog momka, a onda i sve muškarce i prije par dana sam odlučila da njenom momku namjestim prevaru. Odlučila sam da platim jednu djevojku od tog posla, koštati će me, ali za ljubav i sreću sve sam spremna oda uradim.

Za 10 dana mojoj drugarici je godišnjica veze i to je idealan dan da svog momka, vjerenika uhvati u krevetu sa drugom. Sve sam već dogvorila i ova mi je obećala da će ga 100 posto smuvati.

BONUS ISPOVEST:

ZUBARKA SVETLANA GA LIZALA KAO LIZALICU: Gurnuo sam joj svoj nabrekli tvrdi alat u mirisnu mačkicu – zajecala je!

 

Morao sam kod zubara, znate, hoće nekad da zaboli….. svašta nešto. Ali ono što mi se dogodilo sa zubarkom, dugo ću pamtiti. Zubarka Svetlana bila je predivna … uviek doterana, zračila je senzualnošću i seksepilom … često sam maštajući drkao na nju.

Seks sa njom…uh… maštao sam o tome. A vi kao ne biste? Onako utegnuta u belom, pa na onoj zubarskoj stolici… Želeo sam da joj gurnem batinu u otvorena usta, da malo ja izigravam zubara njoj.

Bela suknjica do iznad kolena uz te predivne dugačke noge, na koje su navučene crne sitno-mrežaste čarape…uvek sam se pitao šta se skriva iza te odeće, dok sam sedeo na stolici, a ona obavljala sitna telefonska ćaskanja. U takvima pauzicama uglavnom sam smišljao različite scenarije u kojima je divljački jebem … a i kurac mi se tada redovno dizao … uviek sam se pitao primećuje li čudne aktivnosti u mojim boksericama. Nisam ni slutio u što će se to veče pretvoriti. Ona, predivna plavuša – zrela gazela, izrazito zelenih očiju u kojima sam se topio kad god bi me pogledala, breskaste tvrde guze, preplanulog tela i to sve spakovano u 35-togodišnji paketić.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt