Moja kćerka ima 18, a on 50 godina – Ispovesti
Ispovesti

Moja kćerka ima 18, a on 50 godina

Moja kćerka ima 18, a on 50 godina. On je jedan gradski moćnik, ali bez obzira na to,k ada sam saznao pozlilo mi je, nervni slom sam dobio. Uputio se ka tom ološu od čovjeka. Bez kucanja sam mu ušao u kancelariju i počeo da mu prijetim, a on mi je tada rekao da se smirim.

Tada mi je ponudio koliko god želim novca da mi da samo da dopustim da se moja kćerka i on viđaju. Poludio sam, a on je iz džepa izvadio 500 eura i pružio ka meni. Počeo je da plače i govori kako moju Anu voli najviše na svijetu, da bi sve dao da je mlađi i da može da zasnuje porodicu sa njom, ali na žalost to je nemoguće zbog razlike u godinama i sve što mogu je da upražnjavaju ljubav kada im se ukaže prilika.

Nakon toga sam odlučio da razgovaram sa mojom kćerkom i ona mi je takođe potvrdila da i ona njega voli.

BONUS ISPOVEST:

IMALA JE NEODOLJIVU POZADINU: Nabijao sam joj alatku sve jače u mačkicu, uživala je u tome!

 

To je bilo negde 95godine, ja sam tada imao 19 god i taman sam dosao iz vojske.

Subota jutro izlazim iz kuce, kad na kapiji stoji cika Danko i zove me da dodjem kod njega da mu pomognem da pomerimo namestaj jer treba da kreci. Naravno da sam pristao, inace on je cale mog najboljeg druga koji je tada bio u vojsci.

Ušli smo u kuću tamo je bila teta Mila (njegova žena mama mog druga). Teta Mila je za mene bila najbolja p**a, tako j**a, da sam ga uvek drkao samo na nju, inace ona je i najbolja prijateljica moje mame. A cika Danko je uvek bio nekako strog, znam da se teta Mila uvek zalila na njega kada je kod nas dolazila na kafu.

U jednom trenutku kada smo vec sve stvari pomerili cika Danko mi je rekao da sad idemo da pijemo kafu a da posle toga moram da mu p**m zenu, rekao je da je mene izabrao za to jer Želi da kazni teta Milu jer je cuo da ga je varala dok je on bio na poslovnom putu, i da kad ponovo uskoro ode Želi da samo ja mu j**m zenu a ne neko drugi.

Ja sam ostao bez reci pocrveneo sam i pomalo ostao uplasen, kroz glavu su mi prolazile razne misli ali reko sebi vidi ovo nesmes da propustis, konaČno cu j**i moju teta Milu. Čika danko je onda rekao vidi mali nemoj da se bojis, Mila je pristala na ovo.

Pristao sam, otisli smo da dnevne sobe, na trosedu sedi teta mila, vidim da joj je neprijatno, ja sam stao ispred nje a onda je cika Danko naredio da skinem sorc. K**c mi se tako digo da je hteo da eksplodira, ajde matora sta čekaš uzmi ga u usta i počni da mu p**s lagano i želim da te čujem sta sve zelis da ti mali radi govorio je Čika Danko dok je sedeo na fotelji i nadrkava svoj matori k**c.

Joj mališa kako zelim da ti ga pusim kako zelim da mi napunis usta sa tvojom s**m, mmmmm koko ti je samo lep k**c, ja nisam moga vise da izdrzim poceo san da joj punim usta sa spermom, svrsavao sam ko nikad u zivotu, au j**e pa ti nisi normalan govorila je teta mila dok je brisala ostatak sperme oko usta, čika Danko je i dalje nadrkavao k**c i reko bravo mali ajde sad je j**i kako ti želis. Ajde teta Mila, okreni mi se, uvek dok sam drkao na tebe zamišljao sam da te jebem zguza, ona se samo nasmejala okrenula i ispred mene je bila njena fantastična guza, nabio sam ga odma jako i počeo da je guzim.

Govorila je joj tako mali guzi tvoju teta Milu joj kako dobro j**s ajde napunime spermom aaaaa tako je bre j**i me jačeeee, ubrzo sam počeo da s**m ponovo dosta obilno, kada sam je skroz napunio okrenuo sam se i video kako čika Danko s**a i govori bravo mali eto i tebi se ispunila želja, od sad ces samo ti j**i moju ženu kada ja nisam tu.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt