ISPOVIJEST: Mislila sam da ću imati najbolju svekrvu i da neću imati TIH problema – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVIJEST: Mislila sam da ću imati najbolju svekrvu i da neću imati TIH problema

Postoje li dobre svekrve… Bila sam u super odnosu sa sadašnjom svekrvom odavno, upoznala sam supruga preko nje. Iako je bila mnogo starija od mene bile smo jako dobre, a kada sam upoznala njenog sina mislila sam da je to idealna kombinacija. Mislila sam da ću imati najbolju svekrvu i da neću imati TIH problema.

Tri godine sam se zabavljala sa njenim sinom i nikakvih problema nije bilo, a onda nakon što sam se udala moja svekrva je postala druga žena, VELIKO ZLO. U početku je bilo tako tako, ništa pretjerano dobar odnos, ali ni loš, a onda mi je nakon samo 3 mjeseca braka podmuko smjestila aferu sa našim šefom.

Najgore je to što u firmi sve sp.vamo sa šefom, ČAK I ONA jer ako to ne želiš da radiš, onda I NE RADIŠ… ako razumijete, a firma i plate su baš TOP! Ostala sam vrlo brzo bez muža, a i bez posla, jer sam ugrozila brak naše šefa. Istina je da ga je moja svekrva ugrozila, jer je od nje krenula cijela priča i fotografije.

Šta reći, izgleda da dobre svekrve ne postoje, ma koliko nekada mislile da postoje. Ja sam živi dokaz, nešto im se desi u glavi nakon što “izgube” sina…

izvor: info-magazine.site

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt