Vanessa Sierra opet provocira: Objavila je novu fotku, svi gledaju u underboob – Ispovesti
Showbiz

Vanessa Sierra opet provocira: Objavila je novu fotku, svi gledaju u underboob

Vruća Vanessa mami muške uzdahe

Djevojka australskog tenisača Bernarda Tomića opet provocira svojim golišavim fotkama. Objavila je fotku u seksi smeđem bikiniju, a u prvom planu bio je njen underboob. “Opiši me u dvije riječi”, napisala je Vanessa Sierra na Instagramu. Odmah su joj se javili mnogobrojni obožavatelji.

View this post on Instagram

A post shared by Vanessa Sierra (@vanessa5ierra)

“Kakvo tijelo”, “Prezgodna si”, bili su neki od komentara. Sierru na Instagramu prati više od 450 tisuća obožavatelja.

Vanessa je odrasla u otočnoj državi Vanuatu. Ima prvostupničku diplomu iz financija i ekonomije, a upisala je i magisterijski studij računalnih znanosti. Prije nego se posvetila karijeri reality i zatim porno zvijezde, radila je kao službenica u banci. U 2015. godini odlučila je postati model, a svoje je fotografije dijelila na društvenim mrežama.

Sierra je svoj put prema slavi započela 2019. godine, kad je sudjelovala u australskoj verziji ‘Love Island’. Rekla je kako je pristala sudjelovati u emisiji jer se nadala tako steći nova prijateljstva, a i zaljubiti se. Nažalost, vrlo brzo je ispala i romansa koju je započela tamo kratko je trajala. Navodno su je tijekom snimanja zlostavljali i jednom je prilikom podijelila da je njeno mentalno zdravlje ‘patilo’ zbog toga.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt