“Bio sam oduševljen kada se moja žena zaposlila” – Ispovesti
Ispovesti

“Bio sam oduševljen kada se moja žena zaposlila”

“Bio sam oduševljen kada se moja žena zaposlila. Dobila je posao u jednoj kladionici, a novac je počeo da pristiže.

Bakšiši, čašćenja, plata, ma sa svih strana. Počelo mi je biti sumnjivo, da ima svakodnevno toliko bakšiša.Nisam se nikada kockao, ali po pričama više s gubi nego dobija, a moja žena je svakodnevno dobijala BAKŠIŠ. Jutros sam slučajno trebao do grada i odlučio sam se da posjetim moju suprugu na radnom mjestu.

Bilo mi je čudno obzirm da kladionica radi od 10 sati, da je još uvijek bila zatvorena, a bilo je 11sati i 10 minuta. Izmakao sam se u obližnji park i sačeko da se kladionica otvori i nakon nekih 15-ak minuta moja supruga je otvorila kladionicu iz koje su izašla dva starija muškarca.

Odma mi je bilo jasno, ali sam ostao miran i staložen. Ušao u kladionicu, lijepo je pozdravio i kada sam je htio poljubit nije dozvolila, kao ne smije na radnom mjestu. Pitao sam je otkud je bilo zatvoreno, a ona mi odgovorila da je bio šef i podizao sistem u računaru. Kada sve saberem, šta je radila i zašto me nije hthela poljubiti. Ali nakon što sam dobro razmislio, ma neka radi šta hoće i dokle god donosi “bakšiš” kući. Njena sramota nije moja…”

BONUS ISPOVEST:

ZAVODLJIVI POŠTAR! Strastveno sam se mazila u predelu međunožja, a onda me je zadovoljio na kuhinjskom stolu!

 

– O nebesa! Ah ah zašto mi mladost prolazi sa ovim skotom koji ima malu alatku, ne mogu više – vrištala je u sebi Violeta dok je glumila po hiljaditi put orgazam sa svojim dečkom

Mazila se u predelu međunožja da barem malo raspali žar svoje nevaljalice, ali njen dečko nije mogao da je zadovolji. Iako je bio dobar, i u svakom pogledu idealan, u seksu je bio katastrofa!

Dešavalo bi se da Violeta zaspe u toku vođenja ljubavi, jer je njegov vršnjak bio toliko mali da ga nije osećala.

– Gotovo je, ne mogu više. Žudim za dobrim seksom, hoću da me neko dovede do vrhunca, sa ovim smokijem mogu u nedogled da se patim! Želim nekog snažnog i jakog – govorila je Violeta dok su njenom dečku caklile oči misleći da je Violeta konačno zadovoljena!

Obukla se brzo, popila na eks punu čašu hladnog viskija i ozbiljnim glasom rekla: Zaboravila sam kod drugarice viklere koji su mi neophodni za sutrašnje snimanje! Lagala je po ko zna koji put svog momka, u glavi je imala samo seks i morala je da ga potraži jer je zapala u krizu.

U to vreme mladi poštar Sreta kome je iz službe javljeno da je zaboravio važno preporučeno pismo da preda čuvenom advokatu Ciganoviću, se našao u zgradi iako je bilo 21h.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt