Nesretan sam jer mi žena nosi djevojčicu – Ispovesti
Ispovesti

Nesretan sam jer mi žena nosi djevojčicu

Prije 3 dana sam saznao da mi je žena trudna, trebao bih biti sretan, na žalost nisam, jer nosi devojcicu. Prvo dete da mi bude devojčica, ma meni je muka od same pomisli na tako nešto.

Pokušavam na sve načne da je ubedim da abortira, jednostavno necu da imam trulu žensku decu. Ako me odbije i ako odluči da rodi, planiram da je ostavim, tačnije i onako razmišljam da je ostavim, čim je prvo dete devojčica, sigurno me ni ubuduće ne čeka ništa bolje. Trebam tražiti sebi pravu ženu, ženu koja će mi roditi barem 3 sina.

BONUS ISPOVEST:

 

GOSPOĐA JE VRIŠTALA OD ZADOVOLJSTVA! Nagradila me je tako što je usnama iscedila sve sokove iz mene

 

Uvek su mi se nekako vise sviđale starije gospođe. Znate kako kažu – bez stare koke nema dobre supe.

Dugo godina se bavim borilačkim sportovima. Jedne noći, vraćajući se sa treninga, ušao sam u gradski bus. Bus je bio prepun. U takvim situacijama džeparoši najviše profitiraju. Pošto često idem tuda, prepoznao sam dvojicu džeparoša. Ulaze na istoj stanici i vrebaju u busu.

Prateći ih pogledom, ne buljeći direktno, primetio sam da su za žrtvu izabrali jednu gospođu, nekih 40-45 godina. Bila je sređena super, bas kao što volim. Na sebi je imala suknju, košulju i sako. Visoke štikle i kosa svezana u punđu. Malo veće grudi i solidno dupe. Odavala je utisak neke šefice.

Ono što je privuklo džeparoše bila je torba koju je nosila u ruci. Očigledno umorna zaboravila je da zatvori torbu, što su oni primetili i skupili se oko nje. Videvši to i znajući ko su, probijao sam se kroz gužvu da bih došao do nje. Kada sam stigao do nje, rekao sam joj da se pripazi jer su džeparoši tu. Oni su me čuli i krenuli da me napadaju i vređaju.

U jednom trenutku jedan, koji je bio sa strane je krenuo da me udari na šta sam se izmakao i udario ga. Drugi je uspeo da me zakači malo i napravi mi posekotinu na glavi. Udario sam i njega i u strahu, videvši da sam poludio, pobegli su na sledećoj stanici. Gospođa je krenula da mi se zahvaljuje, na sta sam rekao da nema potrebe. Ušli smo u priču i saznao sam da se zove Marina. Videla je posekotinu, i pošto sam joj rekao da živim sam, ponudila se da odemo kod nje da mi sredi to.

Izašli smo iz busa i otišli kod nje u stan. Kad mi je sređivala posekotinu, primetio sam koliko je ta žena prelepa. Miris, hod, glas, izgled… Sve je bilo savršeno. Pričali smo dugo i saznao sam da joj je muž na poslovnom putu a deca kod babe i dede.

Kroz priču smo se sve više zbližavali i u jednom trenutku sam krenuo da je poljubim. Toliko me je privlačila da sam morao, išao sam na sve ili ništa.

Nije se opirala već je prihvatila igru. Odvela me u sobu gde sam počeo da skidam polako sve sa nje. Bacio sam je na krevet i krenuo da je ljubim svuda… Po vratu, po grudima,… Grickao bradavice, lizao… Spustio sa se do međunožja i krenuo da je obrađujem.

Stenjala je i dahtala kao luda. Toliko je bila vlažna i napaljena da me je preklinjala da ga stavim u nju. Kad sam je doveo do ludila, odlučio sam da joj ga stavim.

Bila je vlažna tako da je lako ušao. Digao sam joj noge visoko i ulazio u nju žestoko. Bila je u transu, kao hopnotisana. Posle nekog vremena se naguzila i izbacila dupe. Tu sam poludeo i krenuo da je jebem kao lud. Vrištala je, stenjala, mislio sam da ce celu zgradu da digne na noge.

Jebao sam je dugo u svim pozama, rasturajući je žestoko. Kad sam bio pri kraju, stavila ga je u usta. Bolje pušenje nisam mogao da zamislim.

Iscedila je i poslednju kap iz mene. Legla je pored mene, umorna i zadovoljna. Video se taj sjaj u očima.

Rekla je da nije skoro imala bolji seks i da cemo obavezno da ponovimo.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt