Kuma Me Zamolila Da Je Odvezem, Dok Smo Se Vozili Slučajno Sam Je Dodirnuo Po Koljenu I Onda Me Ona Počela Dodirivati Polako Po… – Page 2 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

Kuma Me Zamolila Da Je Odvezem, Dok Smo Se Vozili Slučajno Sam Je Dodirnuo Po Koljenu I Onda Me Ona Počela Dodirivati Polako Po…

Donijela je kavu, i dok ju je spuštala na stolić ispred mene su su zanjihale njene grudi jedva stisnute u grudnjaku. Obukla je majicu s malo većim dekolteom i uske tajice koje su isticale njenu gu*u. Sjela je preko puta mene. Pijuckali smo kavicu i pričali i o svemu i svačemu. Meni je u glavi bila samo slika njene gu*e u tangama i lagano mi se počeo ku*ac dizati….. učinilo mi se da je ona to zamijetila pa sam se malo promeškoljio i drugačije namjestio na trosjedu.

Kuma je predložila da uz kavicu popijemo nešto oštro…. pristao sam pod uvjetom da popije i ona. Složila se, ustala i krenula prema kuhinju izazovno hodajući. Ja sam se namjestio na trosjedu, tako da se vidi moj ku*ac ako se opet počne dizati. Odlučio sam idem pokušati povaliti kumu…

Kuma se ubrzo vratila s dvije čašice i bocom pelinkovca, nasipala nam je i sjela kraj mene na trosjed…to mi je dalo malo hrabrosti i nade. Nazdravili smo i popili na eks prvu čašicu. Nastavite čitati dalje erotske ispovijesti.

Predložila je da popijemo još jednu pa nam je sipala… gledao sam u njenu gu*u dok je točila i ku*ac mi se počeo lagano dizati…. više nisam mario hoće li vidjeti.

Popili smo i drugu, na njenom se licu vidjelo da se malo zacrvenila i rekla kako joj je postalo vruće, a da joj se čini da je i meni postalo vruće i pogledala prema mom kurcu koji se jasno ocrtavao na trenerci.

Nisam joj ništa rekao samo sam ju povukao prema sebi i poljubio…prihvatila je poljubac i počeli smo se strasno ljubiti kao neki napaljeni balavci. Počeo sam ju skidati, na što je ona rekla da idemo u spavaću sobu… držala me za ku*ac i vodila do spavaće sobe. Kako smo ušli unutra, zatvorila je vrata i spustila moju trenerku ispod koljena, uzela ku*ac i počela ga drkati.

Klekla je ispred mene i lagano ga počela lizati i nadrkavati.
Kuma : mmmm, kako je sladak…. govorila je i lizala….

Pokušala ga je strpati u usta, ali joj nije cijeli stao…. pa joj je glavić bio u ustima, a rukom je drkala ostatak kurca.
Kuma : kako je debel…. imaš odličan ku*ac…. mmmm…ovakav još nisam probala…

Od njenog pušenja i pričanja bio sam pred samim vrhuncem…ipak nisam želio odmah svr*iti, pa sam ju podigao i polegao na krevet.

Skinuo sam joj majicu i grudnjak, legao kraj nje…poljubio ju nekoliko puta po vratu dok sam rukama mazio njene predivne si*e i bradavice. Poljupcima sam se spuštao sve do sisa i uzeo ih jednu po jednu u usta i cuclao bradavice…ruku sam spustio među njene noge i preko tajica i gaćica mazio ribicu…

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt