Kuma Me Zamolila Da Je Odvezem, Dok Smo Se Vozili Slučajno Sam Je Dodirnuo Po Koljenu I Onda Me Ona Počela Dodirivati Polako Po… – Ispovesti
Ispovesti

Kuma Me Zamolila Da Je Odvezem, Dok Smo Se Vozili Slučajno Sam Je Dodirnuo Po Koljenu I Onda Me Ona Počela Dodirivati Polako Po…

Kuma me zamolila da je odvezem, dok smo se vozili slučajno sam je dodirnuo po koljenu i ona se nasmijala kao da joj se sviđa.

Kum sa ženine strane imao je problema s leđima i završio na operaciji. Kuma nije imala vozačku pa smo tu mi uskakali s vožnjom u bolnicu u posjete i ako joj je što zatrebalo. Najviše sam ju ja vozio dok bi žena čuvala našu i njihovu djecu.
Kuma je bila žena 32 godine, duge crne kose, visoka nekih 170 cm …. gu*a odlična, a ono što mi je uvijek upadalo u oči su bile njene si*e, sigurno dobra četvorka.Pročitajte i ostale erotske ispovijesti ( erotska ispovijest ), nećete zažaliti !

Jedno večer kada smo se kuma i ja vračali iz posjeta, tijekom mijenjanja brzina, slučajno sam dotakao kumino koljeno. Nitko nije ništa komentirao, ali kod svakog sljedećeg mijenjanja njeno koljeno je bilo tu…. sve bliže i bliže. Priča u autu je tekla u nekom drugom smjeru, bez obzira sto sam skoro svaki put dirao njeno koljeno. Stigli smo kod mene doma i pokupili njihovu djecu i odvezao sam ih sve doma.

Nakon dva dana ponovo smo išli u posjetu. Kada sam došao po kumu, djeca su bila kod njenih roditelja, i ona me spremna čekala. Čim je sjela u auto, zamjetio sam malo veći dekolte na njenoj majici. Pričali smo uglavnom o djeci i o nekim bezveznim temama. Rekao sam joj da ću ju ostaviti pred bolnicom i otići obaviti neki svoj posao dok ona bude u posjetama i da me zvrcne kad bude bila gotova.

Dok je izlazila iz auta, majica joj se zadigla, a plitke hlače povukle i lijepo su se vidjele njen crne čipkaste tangice na gu*i. Kuma se samo nasmijala i otišla prema vratima.

To mi je totalno zaludilo maštu…. obavio sam svoje što sam imao i čekao da se javi. Za nekih sat i pol vremena javila se i rekla gdje će me čekati. Pokupio sam ju i krenuli smo. Pitao sam ju kako kum i tako neke formalne stvari.
Njena noga je opet bila postavljena tako da sam ju opet dodirivao, ali to njoj nije smetalo.

Kada smo se približili našem mjestu, uzela je mobitel i nazvala moju suprugu i pitala ju da li bi se ljutila kada bih ja s njom otišao obaviti neku kupovinu, kad smo već s autom. Supruga je rekla da nema problema i da za takve stvari ju ne mora ni pitati.

Kada sam ju pitao u koju trgovinu da vozim, rekla je prvo idemo doma popiti kavu i nešto uzeti. Došli smo kod njih pred kuću, i ušli unutra. Ona je otišla staviti vodu za kavu i u kupaonicu. Ja sam sjeo u dnevnu i čekao da se vrati. Kada je izašla iz kupaonice rekla je da ide na kat se presvući. Ja sam otišao u kupaonicu oprati ruke.

Kada sam ušao, na vrhu košare s rubljem sam ugledao crne čipkaste tange…. odmah mi je kroz glavu prošla slika kume dok je izlazila iz auta. Uzeo sam tange u ruku, pomirišao ih…. i osjetio da su vlažne…. zamislio sam sliku kume u tim tangicama. Vratio sam tange kako su bile i vratio se u dnevnu sobu. Kuma je u kuhinji kuhala kavu.Nastavite čitati erotske ispovijesti.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt