“Na prvi sastanak sa šefom sam išla u kožnim helankama i topu” – Ispovesti
Ispovesti

“Na prvi sastanak sa šefom sam išla u kožnim helankama i topu”

Na prvi sastanak sa šefom sam išla u kožnim helankama i topu, svi zaposleni pa i šef su zinuli kad su me videli takvu, dobila sam i par pogleda ljubomore i mržnje od zaposlenih žena.

Pre nego što sam ušla u kancelariju šef je rekao jednom radniku da ako ga traže da kaže da nije tu. Tačno sam znala šta sledi i ozbiljno sam se pripremila.

Prvo me je normalno pitao koju diplomu imam a kada sam mu rekla da ni srednju školu nisam završila prekrstio se i rekao “pobogu pa ovo je ugledna i jaka firma ne može tek tako neko da dobije posao”. Ja sam mu rekla da mu mogu dokazati da greši. Izvadila sam s*se iz topa i tresla ih njemu u lice, a onda se savila da bih mu otkopčala šlic i popu*ila. Na stolu je imao uramljene slike svoje porodice, videlo se da je oženjen ali me nije stopirao u mom poduhvatu već se prepustio uživanju.

Bio mi je odvratan, ali taj posao sam mnogo želela, jednostavno nisam htela da dignem ruke i osudim sebe da radim kao čistačica za minimalac. Posle samo nekoliko minuta čiča je svr*io i ja sam mogla da se obučem i zauzmem svoje radno mesto u toj firmi. Bez ikakvih naknadnih pitanja me je primio na posao i objasnio šta trebam da radim.

BONUS ISPOVEST:

RAZVALJIVAO SAM JE NIKAD LUĐE! Ulazio sam u nju u žestokim naletima, nisam mogao sebe da prepoznam!

 

Related Articles

– Živim u braku sa meni voljenom osobom.Već duži niz godina naš sex se proredio a ja nikad luđi za sexom i pohotniji.Moja lepša polovina je sušta suprostnost meni,hladna je i veoma nezainteresovana za sex.Njoj smo svi mi koji posećujemo ovakve sajtove za psihijatriju.

Kada uspem da je nagovorim na sex,tada se to pretvara u nešto drugo,sasvim suprotno ovom o čemu sam pisao.Onda ona postaje tigrica u krevetu i svaki naredni sex nam biva sve lepši.Ali dok dođem do njega …

Iz tog razloga sam se počeo učlanjivati na svim sajtovima za koje sam čuo,ne bih li nadomestio onaj”ler”hod koji sam imao u braku.Nailazio sam na brdo lažnih profila i kada sam mislio ovde nema hleba,javio mi se profil koji je imao prefix”par”u nazivu.

Iz priče sam video da se dopisujem sa jačom polovinom”para”ali rekoh,hajde da vidim šta hoće.U tom dopisivanju on mi reče kako je dugo vani i kako se retko viđa sa suprugom i da mu je ideja i želja da pronađe nekog dovoljno diskretnog,ko bi nju tucao ali pod uslovom da to tucanje on gleda putem skyp-a.

Sav dogovor bi išao preko njega,uslov je bio,da ja sa njom nemam šta da se dogovaram,već samo sa njim.

Poslao mi je njene slike bez lica i ja prihvatim tu korespondenciju.Razmenimo skyp profile i tamo nastavimo.Razmenjivali smo poruke danima,dok on nije stekao kakvu takvu sliku o meni.Jednog dana mi je predložio da se ja i njegova supruga vidimo u gradu,upoznamo a nakon toga bi ona donela konačnu odluku,o čemu bi me on obavestio.

Bio je kraj godine,pripreme su uveliko tekle za novogodišnje slavlje.Zakazao nam je on sastanak i u dogovoreno vreme i na dogovoreno mesto smo se našli nas dvoje.Upoznali,seli popili kafu,malo proćaskali i lepo i kulturno se razišli.

Na prvi pogled me gospođa nije fascinirala,ali je bila kulturna,odmerena,sa lepim manirima,lepo građena i meni se na neki način to dopalo i rekoh sebi”pa što da ne”mogao bih da probam kako to izgleda.

Objasnila mi je da su dugo razdvojeni i da je to njegova želja da i ona sebi da oduška,obzirom da mu je bila svih tih godina verna.Razišli smo se posle te kafe,lepo i svako na svoju stranu.

Pohitao sam kući za svojim laptopom i s nestrpljenjem čekao da se on uključi na skyp i prenese mi njene utiske.Te večeri sam džaba čekao.Nije mi se javljao.Pomisleh,pa dobro,nisam joj se dopao,idemo dalje.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt