Borim se sama sa sobom – Ispovesti
Ispovesti

Borim se sama sa sobom

Borim se sama sa sobom, punoletna sam, udala sam se iz ljubavi, presla da zivim kod njega. Porodila sam se pre mesec i po dana. Svekrva me krivi da dete nije od njenog sina, dize dramu kad me vidi, kaze da dete uopste ne lici na njenog sina.

Kako sam se porodila tako je on postao hladan i samo me podbada i kao da me ne podnosi. Bebu obozava, kaze da lici na njega, dok svekrva kaze da nema nista od njenog sina, ali prema meni nije isti.

Uvek sebi postavljam pitanje na koje nemam odgovor: da li je za decu bolje da se roditelji razvedu ili da zive sa roditeljima izmedju kojih vise nema ljubavi, vec su zajedno zbog njih?

BONUS ISPOVEST:

REKLA MI JE NEŠTO STO ME JE NEVEROVATNO UZBUDILO! Znala je šta želi

Rekla je da će staviti kafu, samo da istušira malu i da je stavi da spava. To je trajalo 15-ak minuta, a ja sam blejao u televiziju, čekajuci sta će se desiti.

Posle 15-ak minuta pojavila se u istom onom kupaćem kostimu samo sa nekom maramom vezanom oko donjeg dela.
Pili smo kafu i ćaskali nesto bez veze. Dok smo pili kafu, ja sam razmišljao koji je moj sledeći korak. Ali, nisam daleko odmakao.

“Možes li da mi izmasiraš leđa?”, preduhitrila me je.
“Naravno da mogu”.

Legla je na trosed i otkopčala gornji deo bikinija, rekavši da je to zato da ne bih zapinjao prstima. Krenuo sam lagano prstima po njenim leđima, spuštajući se sve niže. Došao sam do njenog već opisanog, malo većeg dupeta i zastao sekund-dva. Razmišljao sam se, ali sam je potom sa obe šake uhvatio za dupe! Bilo je mekano… Ona se okrenula, a ja sam mislio da ce me ošamariti ili početi da vrišti. Pretrnuo sam! Ali, ona me je pogledala pravo u oči i u trenutku joj je spao gornji deo kupaćeg. Pred mojim očima su zasijale one čvrste četvorke u koje sam ceo dan buljio.

“Sviđaju ti se, zar ne? Videla sam kako ih ceo dan fiksiraš. One su moj ponos”, rekla je.

Nisam ni progovorio, vec sam ih uhvatio sa obe šake, lagano ih mazeći. Bile su skroz bele, nasuprot ostalim preplanulim delovima njenog tela. Uzeo sam prvo desnu bradavicu u usta, pa levu. Naizmenično sam ih lizao, grickao, sisao. Krenuo sam na dole… Ljubio sam je preko stomaka, kružeći jezikom po njenom pupku. Uzdahnula je. Igrao sam se po njenom pupku, pa se vraćao na njene fantastične sise i tako u krug. Za to vreme, moj kurac je u šorcu za kupanje divljao. Lizao sam joj pupak i počeo da se spuštam niže. Skinuo sam joj maramu koju je imala oko struka, a zatim se ona izdigla i pomogla mi da svučem donji deo kupaćeg.

Ugledao sam njenu pičkicu, obraslu crnim, gustim dlakama. Liznuo sam joj kliću, ovlaš jezikom. Mirisala je na vodu iz Ade i njene sokove. Igrao sam se prstima po njenom klitorisu. Sve teže je disala. Malo sam raširio pičkicu i ušao jezikom unutra. Bila je strašno vlazna, mokra. Gurao sam jezik u nju, koliko god sam mogao, kružio njime po unutrašnjim zidovima, stavljao prst u vlažnu pukotinu iz koje su se slivali sokovi.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt