Sumnjam da mi je žena našla bogatog sponzora – Page 4 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

Sumnjam da mi je žena našla bogatog sponzora

– Sad pišaj, zapišaj teritoriju.

Bilo je to prvi put da sam probala nečije pišanje, ali dok je teklo sa njegovog creva, ta vrela i slana voda i prolazila mi jezikom, završavajući duboko u grlo, a konačno duboko u meni samoj, jednostavno sam bila spremna da mu svaki put kada mu se ide u WC, budem tu, otvorim usta i iscedim svaku kap iz njega. Samo sam izustila dugačko mmmm, kad sam mu ispraznila i poslednju kap, poljubila mu kurac još par puta, a pre no krenula, rekla mu da sam uvek tu kad mogu za njega.

Nakon što se preobukla, upala sam mužu u sobu, bez kucanja i najave što je on mnogo mrzeo. Mahinalno je promenio stranu na koju se dopisivao i kao i uvek počeo da se dere i galami. A ja onako napunjena, zadovoljena, puna semena njegovog druga i našeg komšije, samo sam ga pogledala i rekla:

– Šta se bre dereš samo. Sledeći put kad mi se nadereš odmah ću das pakujem stvari i da idem. Ja s tobom nemam decu, da moram da te trpim više. A ušla sam samo da pitam, jesi li za kafu?

Gledao me je zapanjeno, potpuno iznenađeno. A ja se samo okrenula, okrenula ringlu i stavila kafu.

– I slobodno nastavi da se dopisuješ s tim kurvama, pa nek dođe neka od njih da te trpi kad ja odem.

Tada po prvi put za ovih 15 godina počeo je da mi se pravda i prvi put rekao izvini što je vikao na mene. Osetila sam, kako sva moć iz njega isčezava. Shvatila sam da sam mu ja dala tu moć. Shvatila da ja mogu i da mu je oduzmem. Posle 15 godina vređanja i ponižavanja, osetila sam da je vreme da ja njega kao žena ponizim za sva vremena. Osetila sam da više nisam ona ista i da je moja igra tek počela.

Previous page 1 2 3 4
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt