Sumnjam da mi je žena našla bogatog sponzora – Page 3 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

Sumnjam da mi je žena našla bogatog sponzora

Konačno ga je izvadio i navalio se na zid, a ja sam samo polegla sisama preko haube i počela se smejati tiho kao u nekom slatkom budilu ili ludilu. Želela sam ga još. Ja do juče mirna, sad neobuzdana. Bilo me je više briga i za muža. Kao da je odjednom nestao. Okrenula sam se, skinula bodi i moje gole mesnate sise su ispale pred njim. Uhvatila sam ga za kurac, vlažan i obamro.

Počela sam mu ga drkati, a zatim ja onako mala, stavila mu ruku na ćelu i povukla ga na dole, nabila mu glavu sebi u sise, a svoju zabacila pozadi, dok ih je sisao grizao i rastezao u svoja usta. Držala sam mu glavu kao majka koja doji svoje gladno dete. Tako poslušno ih je sisao, jednu pa drugu. Tada sam mu uzela ruku i stavila je sebi ispod suknje, a njegov prst na moj anus. Pustila sam mu glavu i on se podigao. Okrenula sam ga, a ja stala ispred njega. Rekla mu:

– Želim da me jebeš u guzu, dok gledamo tvog smrdljivog komšiju i dok ja gledam svog muža debila, želim da me karaš guzicu kao niko nikome.

Oh, Bože, kako me je guzio. Kao životinja, snažno me držeći za kukove, a ja kao još veća životinja nabijala se i mešala na tom kurcu.

– Jebi mu ženu – gotovo da sam tad vikala.

A on je nabijajući vikao:

– Pederu karam ti ženu, gledaj kako ti karam ženu.

Osetila sam da će da svrši, pa sam se brzo izvukla s njega klekla i uzela ga usta. Osećala sam kako pulsira u mojim ustima, dok ga je snažno nabijao, muški, jako i grubo, gotovo da me je davio, ali ga nisam ispuštala, već čvrsto ga držala za guzove kad je počeo u mlazevima da sipa svoju spermu u moje grlo. Punio je i punio, a ja gutala i gutala u zanosu.

Kada je svršio, samo se navalio na auto mog muža, još uvek snažno dahtajući. Kroz te uzdahe pričao je kako je oduševljenj, kako sam ja jedna strašno dobra kurva i kako će tek da me jebe i puni spermom. Za to vreme ja sam se obukla i krenula da izađem, postavši svesna gde sam i da mi je muž na desetak metara, kad ga je on ponovo uzeo u ruke i stao u ugao garaže.

– Evo samo da se ispišam i ja bežim – rekao je.

A ja, kako sam bila krenula, zastala sam i vratila se njemu. Uzela sam ga za kurac dok me je on iznenađeno gledao, jer tako nešto nisam ni ja očekivala, a kamoli on. Klekla sam, stavila ga među zube i rekla:

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt