Sumnjam da mi je žena našla bogatog sponzora – Page 2 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

Sumnjam da mi je žena našla bogatog sponzora

Međutim dok sam spustala prst na tastaturu pomislila sam, zašto da ne. Počela sam sa dopisivanjem, tako da sam mu rekla da mi je muž proveravao mobilni i da zato nisam mogla da mu odgovorim. Rekla mu čak i da mi je nedostajao i na kraju sa rukama koje su mi se tresle od treme, napisala sam mu „ako još uvek želiš da budem tvoja kurva, dođi – otvori samo kapiju i uđi u garažu, čekaću te“. Na brzinu navukla sam mini suknju, zbacila majicu i utegla sise u bodi, stavila karmin i uzela štikle u ruke, koje sam obula na pola puta do garaže a obula papuče u kojima sam bila.

Trema me je sve više drmala kako sam žurila prema garaži. Brinula sam se da se muž ne doseti za nešto pa me pozove, kao što ima običaj, pa sam još jednom pogledala prema sobi u kojoj je bio, pre nego što sam ušla u tamu garaže. Stala sam preko puta prozora koji je gledao u prozor iza kojeg je sedeo moj muž, kad odjednom osetila sam Jugoslavljevu ruku na guzi. Okrenula sam se ka njemu, a on me je zgrabio obema rukama za guzu.

– Oh kurvo, došla si – rekao je i počeo se saginjati da bi me poljubio.

Nisam se htela ljubiti s njim, stvarno, stvarno mi je oduvek bio ljigav i odvratan, pa sam imala tako ružan osećaj dok je spuštao svoje usne na moje. Ali zatvorila sam oči i počela se krljati s njim, kao sa najvećim ljubavnikom. Gurao mi je jezik halapljivo, sisao moje usne i snažno mi mesio guzove.

– Ovaj li ti je tu? – pitao je kada je kroz prozor ugledao mog muža kako sedi za kompjuterom.- O, sisata, to mi se sviđa, da mu tovarim ženu ispred nosa.

Zasmejao se, a zatim me pognuo na haubu auta mog muža i ja sam se naslonila na njih. Stajao je odpozadi, zvao me debeloguzom dok mi je mesio guzove, da bi se odmakao, pa me šljapnuo preko guze svojim velikim rukama. I opet. I opet. Zavukao je ruku meni pod suknjicom, primetio da ne nosim gacice, a onda se oduševio, pa zabio, prst, dva, tri… Već tada postala sam jako napaljena, grizla sam svoju ruku da ne bih pustila glas, jer umem da budem jako glasna. Najednom je pala njegova šaka na moj vrat, osetila sam kako me stisnuo, okrenuo prema sebi i spustio me na kolena.

– Vadi, kurvo tu kurčinu. Vadi, jebem te usta, da te jebem usta – naredio je i ja već krenula da mu povlačim šorc na dole.

Ispao je njegov kurac, učinio se velikim, ne tako debeo, ali sa izrazito šiljatim glavićem. Već mi je stavio ruke na glavu, a ja krenula ka njemu širom otvorenih usta. Posle 15 godina, konačno, novi kurac stigao je u moja usta. Kapirala sam, da je mene kao ženu udatu do tada jebao samo moj muž i posle toliko godina, eto konačno, mene kao ženu jebe neko sasvim drugi. I to ne bilo ko, već školski drug mog muža i naš komšija. Taj ljigavi, proćelavi stvor, sada je imao moć da postavi stvari na svoje mesto. Pa kada mi ga je konačno izvukao iz usta, nagnuo nad haubom, podigao mi suknjicu i prineo ga mojoj okvašenoj pičkici, osećala sam kako oduzima svu moć mom mužu koju je imao i nadamnom i nad njim.

A onda me je zajahao. Probio je u meni onu stidljivu ženu, koja je na tuđa udvaranja uvek gradila zid. Taj njegov kurac, kurac mog komšije, koga sam osećala celim telom, koji se nabijao u meni sve jače i jače, grublje i grublje, rušio je sve zidove koje sam imala i ja sam postala potpuno oslobođena. Jecajući, govorila sam da me jebe, da me rasturi, da ne prestaje, da jebe svoju kurvu. Da jebe ženu svom smrdljivom komšiji, da me kara kao najveću drolju, da se osveti za sve.

Tad, kao da nisam to bila ja, slušala sam kako izgovaram te reči i još više bhi se palila, pa kako ga je on snažno nabijao, ja sam još snažnije nasađivala svoju guzicu na njegovom kurcu. Uhvatio me je za kosu, snažno povukao prema sebi, moji guzovi stajali su mu na jajima. Drugom rukom, povukao je bodi na dole i svojom velikom šakom snažno uhvatio moju sisu. Stisak je postao sve snažniji, njegov kurac u meni pulsirao je sve jače i jače, tresla sam se tako nasađena na njegovom kurcu kad sam osetila kako se i on, sav u znoju, trese i njegov kurac kako u meni prosipa svoje seme, koje čini da iznutra gorim i ta vatra se proteže preko kičme, vrata i udara me u glavu dok svršavam na kurcu našeg komšije, koji je svršavao u meni.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt