Sumnjam da mi je žena našla bogatog sponzora – Ispovesti
Ispovesti

Sumnjam da mi je žena našla bogatog sponzora

Nakon što je promjenila radno mjesto primjetio sam kako je počela mnogo više da troši i da ima mnogo više novca nego ranije. Dugo sam razmišljao, tražio opravdanje za to njeno ponašanje, ali ništa osim bogatog sponzora mi nije bilo kao logično objašnjenje.

Počeo sam je uhoditi, krišom pregledavati mobitel i tako to. Nikakve “tragove” nisam pronalazio, ali juče sam doživjeo takav šok da mislim da se nikada neću oporaviti. Cijeli dan sam je pratio i na kraju sam je uhvatio kako se u autu lju.i sa svojim novim šefom.

Ništa više nisam morao da vidim, mislim tragovi su bili više nego očigledni, ali nadao sam se da postoji neki drugi razlog.

BONUS ISPOVEST:

Nabijao ga je DUBOKO u mene dok je DAHTAO od UZBUĐENJA! To me je strašno PALILO!

 

Držao me je obema rukama za glavu, dok je njegov poveći kurac sa izrazito šiljatim glavićem upadao u moja usta. Ritmički ga je stavljao i vadio, nabijao ga duboko dok je nadamnom dahtao i groktao u uzbuđenju. To njegovo uzbuđenje tim grubim nabijanjem njegovog kurca u moje grlo, prelazilo je i na mene, dok sam klečala pred njime i začudo, trudila se da ga zadovoljim što sam bolje umela. Kažem „začudo“, jer to je bio tip koji mi se oduvek nije nimalo sviđao. Izrazito visok, proćelav, pomalo pogrbljen, uvek sa nekim odvratnim smeškom na ustama.

No tada, dok sam klečala, dok ga je nabijao u moja usta, da bi ga izvadio, protrljao mi ga licem, pa mi nagurao glavu u njegova muda i trljao ih meni od usne i lice, osećala sam da me potpuno poseduje. Usta su mi gotovo sve vreme bila otvorena i ja sam palacala jezikom ližući njegova mesnata jaja, dok je on nadamnom, groktao i šištao sve jače. U tom šištanju i groktanju govorio je, kako sam konačno njegova kurva, kako će svakog dana da me jebe i da jebe ženu mom mužu, odnosno njegovom školskom drugu i komšiji.

Da, bio je naš komšija, školski drug mog muža. Poznavala sam ga površno, na zdravo zdravo i iz priča mog muža. Odnosno, muž mi je više pričao o njegovoj ženi, na koju su se kao klinci ređali i koja je u kraju bila poznata kao teška drolja. A on, ljigav, nimalo popularan u društvu, koji je više služio da se zezaju s njim, na kraju se oženio s njom. Taj ljigavi i odvratni čovek upravo je vladao njegovom ženom i ja sam zaista uživala. Posle 15 godina vernosti mužu koji me je toliko puta prevario, osećala sam da sam počela da mu vraćam sve, deo po deo i dok je Jugoslav, naš komšija, lupao svojom patkom po mojim usnama, čelu i obrazima, osećala sam kako se menjam.

Bila sam tiha, mada sam mu jasno zatražila da me skine i pojebe, tu u garaži mog muža dok on u sobi sedi za kompjuterom i dopisuje sa sa svojim kurveštijama. Kako se samo činio slatkim taj komšijin kurac, koji mi je klizio jezikom i zabijao se negde duboko u grlu.

Garaža nam je bila nedaleko od kuće, do ulice, tek u izgradnji i još nije bilo vrata, niti svetla u njoj. Tu noć kad smo se dopisivali preko fejsa, došlo je do preokreta… Čak ne znam, niti zašto sam uopšte ikada započela da se dopisujem s njim, ali jednom kad sam mu odgovorila na poruku više nije prestao da mi piše. Vrlo brzo mi je pisao o njegovoj ženi, koja ga takođe nije podnosila. No jednom, iznervirana jer sam muža zatekla kako se dopisuje s drugom, započela sam i ja sa njim pisati gotovo o svemu.

Vrlo brzo sam saznala, da mog muža iako su se bojali, niko nije previše u sebi ni voleo ni poštovao. Jugoslav ga je bukvalno mrzeo, zbog školskih zlostavljanja i što mu se žena ranije jebala sa njim i to nije ni krila od njega. Posle 15 godina i ja sam počela da osećam odbojnost prema mužu, koji je non-stop skitao, jurio žene i uvek hteo da bude glavni. No, kad je Jugoslav rekao da bi me jebao u inat njemu i pitao me da li želim da mu budem kurva, ja sam ga opsovala i prekinula s njim svaki kontakt.

Dugo je zatim pisao i pisao i ja nisam odgovarala. Medjutim te noći, nakon što mi se muž ni iz čega izdrao i poslao me u sobu, a kad sam virnula kroz odškrinuta vrata i videla kako se dopisuje sa nekom kurvom, nervozna vratila sam se u sobu i videla telefon gde svetli. Bio je to Jugoslav, ponovo i na njegovo ko zna koliko puta napisano „Ćao, kako si?“, krenula sam da mu napišem, da odjebe više od mene.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt