“Imam ogroman problem u vezi” – Ispovesti
Ispovesti

“Imam ogroman problem u vezi”

Pokušao sam da uđem u nju ali… Sa devojkom sam 5meseci super se slazemo, spavali smo odnosno pokusali smo da spavamo, ona se svidja meni ja njoj volimo se itd. da ne smaram vise. Problemi su sledeci, i ja i ona smo nevi*i i pokusali smo da spavamo do sada 8 ili 9 puta ali bezuspesno.

Sta se desava. Ja ne mogu onu stvar da uguram u nju ni cm znaci mnogo tesko ide. I onda se desava sledece, meni se podigne i ona pokusa da sedne i kako nece da udje on se lomi i spusta i ja krenem da besnim, ja gubim volju i onda mi se tesko digne ponovo i tako. Ili se deseva da se meni nece nadigne mnogo bude mek i onda ne moze, ili se desavalo da se ona n..ali a meni da se ne na digne i onda ona se ohladi, a u tom trenutku se meni skoči i pokusam da joj gurnem a ona kaze da je boli i onda nema nista od toga.

Znaci postaje mnogo zaj.ebano, ja sam sve vise i vise uplaseniji. Neko mi je pricao da trebam da budem opusten pokusavao sam ali tesko pomisao na odnos sa njom izaziva u meni neki strah. Ovo mi je nesto najteze sto sam radio e da da napomenem imam 18.god ustvari ona ima ja imam jos 17.god. Molim vas ako neko ima neki savet kako da moj ponos udje lakse u njenu kako da mi duze vremem ostane u ere..iji i tako to neka mi kaze molim vas jos jednom. Znam da ne moze iz prvog ali sta da se radi kazite mi vasa iskustva.

BONUS ISPOVEST:

Batina tatu majstora ušla je cela, a bio je ogroman: MOJA TESNA MAČKICA SE VLAŽILA OD ZADOVOLJSTVA!

 

Obožavam tetovaže i imam ih puno po celom telu, omiljeni su mi leptiri. Većinu sam ih radila u Beču gde i živim, ali sam tada bila u Srbiji u poseti roditeljima pa sam rešila da ovde uradim sledeću tetovažu jer je mnogo jeftinije.

Htela sam da uradim šarenog leptira preko cele pičke. Sa leve i desne strane usmina su trebala da budu krila, a kod klitorisa glava sa malim antenicama. Ivice usmina su trebale da budu telo leptira. Otišla sam u studio objasnila šta želim, pokazao mi je je neke slike i ja sam izabrala leptira.

Merkao me je i delovao je srećno što će mi odraditi ribicu, videlo se to.

Vratila sam se sutra dan u dogovoreno vreme, ušla sam a on je prišao da me pozdravi i zaključao je vrata, uz objašnjenje da ne upadne neko dok budem obnažena. Skinula sam se i legla na krevet koji ima dodatke za noge kao kod ginekologa. Legla sam na taj krevet sa blago raširenim nogama, a on je uzeo skicu i preneo je na ribicu.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt