“Varala sam svog muza sa nekoliko muskaraca” – Ispovesti
Ispovesti

“Varala sam svog muza sa nekoliko muskaraca”

Varala sam svog muza sa nekoliko muskaraca, bila sam tako luda za inti.mnim odnosom da mi nije bilo vazno ko je, samo da je moj. Ma koliko god da trajalo. Nisam zelela nista sa njima. Samo jedno vece da dotaknem zvezde.

Moj muz me godinama nije dodirnuo, a kamoli vodio ljubav sa mnom, spavamo u odvojenim sobama, a ja zudim za dodirima. Dugo sam pokusavala da ga nateram na odnos, ali nije zeleo. JEDNE VECERI KADA MU JE DOSLO DRUSTVO, JA SAM BILA JAKO UZBUDJENA I BEZ KONTROLE.

Otisla sam u toalet kako bih se zadovoljila, ali sam zaboravila da zakljucam vrata i njegov najbolji drug je usao u toalet. Videvsi sta radim samo je zatvorio vrata i poceo je da se samo.zado*oljava,nista nije bilo medju nama te veceri.

Gledali smo se i zadov.oljavali. Niko nista nije primetio. Nakon nekoliko dana sam mu poslala video kako se zado*oljavam i pozvala ga da dodje,jer mi je muz bio na poslovnom putu. Dosao je, ali se muz vratio i zatekao nas zajedno.

BONUS ISPOVEST:

Related Articles

CVILILA SAM DOK MI SE MALENA GRČILA: Prevrnuo me na leđa, i dok je klečao svog pitona je gurnuo do kraja!

 

Muž moje koleginice je bio jako zgodan, šarmantan, lep, krupan, pravi muškarac kakvog bi svaka htela da pojebe, pa i ja.

Znajući da joj je muž serviser računara, jednom sam joj se na poslu požalila da me zeza komp kod kuće i da moram da ga nosim u servis. A u stvari sam želela da mi ponudi svog muža. I rekla je nemoj da si smešna pa znaš da je moj muž majstor za kompjutere, on će ti to srediti, ništa ne brini.

Stvari su se odvijale kako sam i htela. Kada smo završile smenu, njen muž je čekao u kolima ispred firme. Rekla je dođi da se dogovoriš sa mojim mužem kada da dođe.

Prišle smo kolima i on je izašao, prišao je i poljubio ženu a zatim se pozdravio i samnom. Ošacovao me od glave do pete dok je ona objašnjavala da mi treba njegova pomoć. Sa zadovoljstvom je pristao a ja sam rekla da ću odrediti dan za to i javiti. Razišli smo se a ja sam razmišljala kako da izbegnem nju, nisam želela da i ona bude tu.

Smislila sam plan, njegovoj ženi sam dala ključeve od stana i rekla joj, neka on dođe sutra ujutru dok smo na poslu i nek sredi komp, pa ćemo sa posla ti i ja kod mene pa da svi zajedno ručamo. Složila se i sve je išlo po planu. Međutim ja sam se ujutru javila šefu i rekla da imam jaku upalu i da ne mogu da dođem na posao, i zamolila ga da mi da slobodan dan.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt