“Moja najbolja prijateljica se stalno hvali da ima najbolji brak” – Ispovesti
Ispovesti

“Moja najbolja prijateljica se stalno hvali da ima najbolji brak”

“Moja najbolja prijateljica se stalno hvali da ima najbolji brak, da ima najboljeg muža, a ja se s njim sastajem skoro 3 godine… REDOVNO!

Meni je malo nje žao, ali opet sa druge strane, bolje da je sa mnom nego nekom drugom ili drugim ženama.

Jučer sam bila sama kod kuće, muž na poslu, djeca u školi i pozvala sam mog ljuba.vnika, muža moje najbolje prijateljice da dođe malo kod mene što je on jeda dočekao obzirom da se nismo vidjeli 2 dana.

Međutim prije nego smo i počeli, tek što smo se raspremili moja prijatlejica je došla kod mene na kafu. On je ostao u spavaćoj sobi, a ja sa njom u kuhinji pila kafu. Šta je u cijeloj priči najluđe…

U jednom trenutku sam joj rekla da treba da se presvučem i otišla sam u spavaću gdje je i dalje naravno bio ON.

Malo smo se zabavili, dok je ona par metara od nas.

Nije trajalo dugo, ali je bilo božanstveno… Kada sam se vratila, ona je po ko zna koji puta počela da hvali svog muža kako je najbolji na svijetu… na neki način je i u pravu… NAJBOLJI JE!!!”

BONUS ISPOVEST:

Povukao mi je helanke dole i svukao ih. Gaćice je bukvalno strgnuo i bacio na svoj radni sto….

Kada sam se udala za muža svi su mi zavidjeli. Bogata porodica, veliko imanje, poslovni prostori i tako redom. Bilo je kao u bajci. Muž je pet godina stariji, pristojno izgleda i super smo se slagali. Brzo su došla djeca i sve je bilo okej prvih pet godina, ali onda su nastali problemi. Došla je kriza, posao je išao loše i počeli smo da dižemo kredit za kreditom, dok nam sva imovina zajedno sa porodičnom kućom nije bila pod hipotekom. Kasnili smo sa otplatom kredita i banka je sve više prijetila da će nam sve oduzeti.

Jednog dana je došao muž i rekao da mu se javio jedan čovjek i rekao da hoće da kupi dio imanja i to za novac sa kojim bi sigurno otplatili kredite, a još bi ostalo i da nastavimo sa poslom. Bili smo srećni jer to je bila izvanredna vijest. Nakon dugo vremena, strasno smo vodili ljubav te noći.

U narednim danima muž se sastao sa tim čovjekom i uglavnom su utanačili sve pojedinosti. Nakon par dana muž je došao sa njim kod nas i sjeli su u kancelariju. Muž me je pozvao da donesem dvije kafe i piće. Kada sam ušla u kancelariju, prepoznala sam lokalnog klipana koji me je jurio još dok sam bila djevojka i bila u vezi sa sadašnjim mužem. Znam da se i tada bavio mutnim poslovima, ali je sada postao tajkun i poslovan čovjek. Bio je strašno navalentan i odvratan u to vreme, jedva sam ga se otresla. „Jebem te, državo, kad ovakvi imaju pare!“ pomislih u sebi. On bi odavno trebao da je u zatvoru.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt