Udata sam, ali se oblačim malo slobodnije – Ispovesti
Ispovesti

Udata sam, ali se oblačim malo slobodnije

Udata sam i ja se oblacim provokativno, izlazim, pijem, naravno obrazovana sam.

Ustala sam u 7 da vozim seku u skolu posto sam se planirala vratiti u krevet nisam se presvlacila imala na sebi uske bele pantalone, legla sam na ledja da odmorim dušu, i u jednom trenutku čula sam šuškanje na vratima, svekar je stajao i gledao me kako spavam.

Nevjerovatno.

BONUS ISPOVEST:

ISPUNIO SAM SVE NJENE ŽELJE! Ludela je od zadovoljstva

 

Related Articles

Stigli smo na mesto koje sam izabrao. Ugasio sam automobil polako sam je pomilovao po vratu i leđima i približio sam svoje usne njenim počeli smo da se ljubilo pomilovao sam je drugom rukom po grudima a ona je mene sčepala za moju nabreklu batinu.

Nekako smo uspeli da pređemo na zadnje sediste, Skinuo sam joj majicu i počeo da joj lizem sise ona mi je polako počeo da joj grickam i lizem bradavice polako je zastenjala od zadovoljstva, otkopcala je moje farmerke i izvadila moju batinu napolje i odmah ju je pocela da drka svojim neznim ručicama.

Sagela je se prema mom udu i pocela da ga puši lizala mi je prvo glavić pa je sve više i više dok ga nije skoro celog progutala, ja sam joj za to vreme mesio sise.
Digao sam je i počeo da joj skidam pantalone kada sam to uradio imao sam pred sobom mijijaturne roze tangice nisam ih skidao već sam ih naglo trgnuo tako da su pukle nije joj bilo bas drago ali u tom zadovoljstvu koga je briga za to. Poceo sam da joj lizem vlaznu mackiccu ona je polako stenjala.Nekako smo se okrenuli u pozu 69 i jedno drugog smo obradjvali oralno. Predivno sam se osećao ali cini mi se i ona barem po njenim reakcijama.

Rekla je da želi da joj razvalim mačkicu okrenula je se i polako se nasadila na moje koplje. Pocela je jace da stenje i polako je se nabijala videlo se da je tek mozda tri-cetiri puta imala kitu u sebi, Kada je već malo razradila svoju picu pocela je sama brzo i jako da je nabija dok je se nabijala ja sam joj gurao polako jedan pa posle i drugi prst u njenu predivnu guzu. Jezikom sam je lizao po grudima i po stomaku koliko sam mogao (sobzirom da je se brzo nabijala nije ni bilo moguce bas umetnicki). Rekao sam joj da je zelim da karam u njeno predivno dupe, rekla je kako to nije do sada radila i boji se da ce boleti, ja sam joj rekao da nece nista biti strasno samo neka mi dobro svojim ustima ovlazi kurac, uradila je to.

Okrenuo sam je i postavio njenu prelepu guzu pred sebe (oborio sam prednje sediste i tako da je ruke drzala na njemu). Poljubio sam je u oba prelepa guza i onda sam joj zabio jezik u cmar kako bi ga malo navlazio pljunuo sam u njega i sa dva prsta sam razmazao pljuvacku. Nakon toga sam prineo svoju batinu njemom anusu i polako sam ga pomilovao svojom kitom. Gurnuo sam samo glavic na sta je ona vrisnula.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt