Hodao sam kroz grad svojom tadasnjom curom – Ispovesti
Ispovesti

Hodao sam kroz grad svojom tadasnjom curom

Hodao sam kroz grad svojom tadasnjom curom, medjutim pored nas je prosao momak zaista nabildan i ona mi je rekla da joj se javim kad budem kao on, i ako sam ja tad isto trenirao.

Okrenuo sam se i otisao bez rijeci. Nakon godinu dan sam dostigao tog momka ako ne i presao, poslao sam joj svoju sliku ona nije mogla vjerovati i trazila je da izademo, opet…

Steta je samo sto sam vec bio sretan sa drugom curom kojoj nije bilo bitno moje tijelo.

BONUS:

Mari li on jeste li svježe depilirane? Sve seks istine koje morate znati prije tridesete

On ne mari jeste li svježe depilirane.

Zaista mu nije bitno imate li potpuno glatke noge ili vam se potkrala koja dlačica.

Širina je važnija od dužine.

Veličina penisa boljka je mnogih muškaraca. Međutim, istraživanja su pokazala kako su ženama važniji izgled i širina penisa nego dužina.

Žene to rade i vole.

Samozadovoljavanje opušta, ublažava menstrualne bolove, izvor je užitka i pomaže upoznavanju vlastitog tijela. Ne sramite se samozadovoljavanja.

I on se voli maziti.

Tijekom seksa i muškarci i žene otpuštaju hormon oksitocin koji se naziva i “hormon zagrljaja”. Oksitocin potiče želju za intimnošću, ali i ulijeva povjerenje, kako kod muškaraca, tako i kod žena.

Vrijedi eksperimentirati.

Različitost će začiniti seksualni život i rasplamsati strasti. Bez obzira na to istražujete li nova mjesta ili poze, sve što želite vrijedi probati. Pročitajte i sve o trikovima iz Kama Sutre za nezaboravan seks.

Filmovi za odrasle su OK.

Ideja da ženama treba duže da se uzbude nije točna u svim slučajevima. Istraživanje Sveučilišta Montreal otkrilo je kako se žene tijekom gledanja filmova za odrasle uzbude jednako brzo kao i muškarci.

Seks s čarapama je zakon.

Nizozemsko istraživanje otkrilo je zanimljivu vezu između hladnih stopala i orgazma. Naime, parovi koji imaju hladna stopala teže su postizali orgazam i samo ih je 50 posto u tome uspjelo. Kada su obuli čarape tijekom seksa, taj postotak povećao na 80 posto.

Iskrenost nije uvijek najbolja opcija.

Pala vam je na pamet prevara sa zgodnim susjedom? Netko vam je ukrao pokoji poljubac? Progutajte krivicu i krenite dalje ako znate da vam to baš ništa nije značilo.

Glumiti orgazam je besmisleno.

Pokažite partneru točno što želite i što vam odgovara.

Ako ste preumorne, nemojte se forsirati.

Ako vas boli glava ili ste jednostavno preumorne recite to partneru i odložite seksi igrice za drugu večer!

Veličina je uglavnom važna samo njemu.

Istraživanje provedeno na čak 50.000 žena i muškaraca otkrilo je kako je čak 85 posto njih zadovoljno veličinom muškog ponosa. Za razliku od njih samo je 45 posto muškaraca nezadovoljno svojom obdarenošću. Dajte mu do znanja kako je on sve što trebate.

Manje seksa znači više posla.

Ako u vašem odnosu ima sve manje seksa, vjerojatno imate dosta obaveza na poslu. Istraživanje Sveučilišta Göttingen u Njemačkoj potvrdilo je to na istraživanju provedenom na čak 32.000 ljudi. Ljudi koji imaju samo jedan odnos tjedno ili nijedan više se okreću poslu i više rade.

Zabavljajte se.

Monotonija u krevetu plaši mnoge, ali trebate samo dati mašti na volju i dopustiti sebi zabavne trenutke. Isprobajte striptiz, seks ispred ogledala, igranje uloga. Saznajte više o seksualnim fantazijama koje žene žele isprobati, ali ih je sramota priznati.

On misli da ste privlačni.

Sviđate mu se baš takve kakve jeste i ne zamarajte se s nesavršenstvima koje samo vi vidite.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt