Najbolja drugarica je bila sa mojim dugogodišnjim dečkom – Ispovesti
Ispovesti

Najbolja drugarica je bila sa mojim dugogodišnjim dečkom

Najbolja drugarica je bila sa mojim dugogodišnjim dečkom na neki način vjerenikom nakon čega sam prekinula sa tim momkom. Njoj sam to oprostila ali nikad joj nisam zaboravila i čekala sam pravu priliku da joj se osvetim.

Nakon 4 godine došao je i taj dan, dan za osvetu. Taj dan je bio dan njenog vjenčanja, znala sam da mi je to idealna prilika da joj vratim za sve što mi je uradila i da ću joj obilježiti njen dalji život, kao što je ona obilježila moj.

Prije same ceremonije vjenčanja sam joj sipala malo mlijeka u njen skok.

Znala sam da je alergična na mlijeko i da je samo mala količina potrebna da joj izazove alergisku reakciju. Nakon nekih 15-ak minuta ona je dobila osip po celoj koži, a svom sekundom po njenoj koži je izlazilo sve više crvenih mrlja. Vrištala je i plakala zato što to nije mogla pokriti šminkom, izgledala je kao da je šugava.Htjela je otkazati vjenčanje ali onda se posvadjala sa dečkom jer on nije htjeo da se blamira i otkazuje vjenčanje.

Morala je biti mlada to veče i baš svi su je cijelo veče kiselo gledali, mnogi nisu smjeli čak ni da je dodirnu, da joj prođu jer su mislili da je neka zaraza je spopala. Slike sa venčanja ja verujem da bi ona najradije spalila ali moraće da ih sačuva kao uspomenu, a ja ću se uvek slatko sećati tog dogadjaja.

BONUS:

Seks u laži, život u sreći? Zaručnica mi je priznala da su svi njeni orgazmi bili odglumljeni

Da me netko pitao kakav nam je seksualni život, naravno da bih nam dao najvišu ocjenu, a moja bi zaručnica to potvrdila. Kao što bi potvrdila svaki put kad bih je pitao je li svršila. Osim toga, svi znaci da ne laže bili su tu – tijelo joj se grčilo, stenjala je, trzala se i grabila posteljinu kao što utopljenik grabi luftić. S vremenom, njezin apetit za seksom drastično se smanjio, sve dok mi jednog dana sa suzama u očima nije priznala da više nema volje za seksom jer nikada nije doživjela orgazam.

Naravno da sam bio zatečen, a pomalo i ljut zašto mi je to tajila pune tri godine. Postupno se otkrilo da ona ne može doživjeti orgazam tijekom penetracije, ali može masturbacijom, no to nije htjela činiti da ne bi povrijedila moje osjećaje. Tu noć smo oboje proveli na internetu u potrazi za rješenjem. I našli smo ih naravno, nekoliko.

Na neko vrijeme smo seks s penetracijom kao glavnim jelom ostavili po strani, a koncentrirali smo se samo na predjela i deserte – ulja za masažu, seksi igračke, vibratore i stimulatore. Puna četiri tjedna istraživali smo njezino tijelo i njezine reakcije sve dok se nije do kraja opustila i predala užicima. Danas redovito doživljava orgazme, ali naravno ne isključivo penetracijom nego kombinacijom svih sastojaka i pokreta koje smo otkrili. I to je otprilike moj savjet za sve s istim problemom – isprobavajte dok ne otkrijete onu čarobnu kombinaciju koja će vas lansirati u orbitu, svi ju imamo!

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt