Držite mi fige da se ne sramotim više – Ispovesti
Ispovesti

Držite mi fige da se ne sramotim više

Ja sam ona mutava cura koju je šef pitao da odemo na kafu a ja nisam shvatila. E pa uputim se ja danas na kraju radnog vremena u njegovu kancelariju.

Stojim ispred vrata i mentalno se pripremam da kucam, da uđem i pozovem ga na tu prokletu kafu. I stojim tako ja ispred vrata i buljim u njih kao tele. Kad ono čujem iza sebe : “Jesam li ti nešto trebao?”.

To je naravno bio on, pojela sam se od blama. Vjerovatno me gledao čitavo vrijeme kako kao ludača buljim u vrata.

Nekako se sabrah i pitam ga važi li i dalje poziv na kafu. Sjutra trebamo da se vidimo nakon posla. Držite mi fige da se ne sramotim više.

BONUS:

Zaboravite na six pack! U modi su inteligentni i duhoviti frajeri – s trbuščićem!

Naravno da je lijepo vidjeti isklesano tijelo frajera, ali nije sve u mišićima. Dapače, čini se kako imamo itekako dobar razlog da se usredotočimo na frajere koji bez grižnje savjesti gricnu tjesteninu, čokoladu i sve ostale slatke grijehe.

Iako se na prvi pogled čini da je riječ samo o estetici, izgled tijela otkriva mnogo više. Naime, jedno je istraživanje turskih znanstvenika nedavno otkrilo da kod “ugodno popunjenih muškaraca” seks u prosjeku traje 7,3 minute, dok mršavi posustaju već nakon 1,8 minuta! Teorija znanstvenika: deblji muškarci proizvode više estradiola (takozvani ženski hormon seksa) koji je zaslužan za dulju izdržljivost u krevetu. Dakle, ako vam se sviđa lik s “pivskim trbuščićem”, a frendice vas zadirkuju zbog toga, ošamarite ih ovim podacima!

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt