"Sinoc sam saznala da decko sa kojim sam zivela dve godine a bila u vezi 5 ima paralelnu vezu… – Ispovesti
Ispovesti

“Sinoc sam saznala da decko sa kojim sam zivela dve godine a bila u vezi 5 ima paralelnu vezu…

“Sinoc sam saznala da decko sa kojim sam zivela dve godine a bila u vezi 5 ima paralelnu vezu…

Dok se vidjao sa njom predstavljao se kao ja, tj. govorio je da radi posao koji ja radim, da zaradjuje koliko u stvari ja zaradjujem, cak joj je slao slike moje … i nudio da je…”

Odavno nam je jasno da srce ne bira u koga ćemo se zaljubiti, a ponekad je to u osobu u koju nipošto ne bismo smjeli. Jedna od takvih bila je i žena koja je sve priznala na Redditu.

Prošlo je od toga ohoho godina. Imala sam 38, a moja kći 18 godina i hodala je s Harryjem, koji je imao 24 godine. Bila sam alkoholičarka, a k tome mi ni kokain nije bio stran. Nisam bila dobra osoba, a kamoli majka. Svoju kćer nisam nikada zlostavljala niti išta slično, ali uglavnom sam bila nepažljiva i brinula sam se više o svojim potrebama i željama nego o njoj, posebno u tinejdžerskim godinama. Sada sam 14 godina trijezna.

Branila sam svojoj kćeri da se viđa s Harryjem, iako joj nikada nisam rekla zašto. Uvijek bi koketirao sa mnom, a i razlika u godinama među njima nije bila za zanemariti. Također, i sam je bio alkoholičar i narkoman, baš kao i ja. Na kraju je i prekinula s njim zbog alkoholizma.

Ubrzo nakon što se odselila jer više nije željena živjeti sa mnom, Harry me neprestano zvao i pitao želim li popiti piće. Prvo sam ga odbijala, ali jednog dana mi je rekao je da ima hrpu koke i nisam mogla odoljeti. Došao je do mene, zajedno smo šmrkali i na kraju smo se poseksali. Bio je jako zgodan dečko.

BONUS:

‘Pobacila sam dijete bivšeg dečka svoje kćeri, a onda su se oni pomirili!’

Sljedećih nekoliko mjeseci, ponekad bi dolazio, a mi bismo se seksali i drogirali i zajedno se opijali. Svaki ovisnik o drogama zna kako je to imati prijatelja ovisnika s kojim na takav način provodite vrijeme. Tada sam zatrudnjela. Znala sam da je dijete njegovo jer smo nekoliko puta bili glupi i seksali se bez zaštite. Nikad mu nisam rekla da sam trudna, otišla sam na abortus i držala to u tajnosti.

Bez obzira na to, prestala sam ga viđati nakon toga, bilo je jednostavno previše čudno. Također sam prestala piti, na otprilike 4 mjeseca, a onda sam opet posrnula. Dvije godine kasnije, moja me kći kontaktirala i rekla mi da se vratila Harryju i da je potpuno trijezan. Bila sam ponižena. Htjela sam joj je reći da smo spavali zajedno, ali sam znala da bi me mrzila cijeli život. Jednog su dana svratili do mene, a kada je moja kći otišla, Harry mi je rekao da nema razloga da joj kažem o onome što se dogodilo. Složila sam se da je tako najbolje.

Danas su u braku već 16 godina. Imaju dijete. Harry je dobio rak, a zatim ga pobijedio. Ja sam trijezna već godinama. Ne viđam ih često jer žive na drugoj strani države, ali kad god se vidimo, uvijek postoji ta napetost između mene i Harryja, i to je doslovno prva stvar koja mi padne na pamet. Ne seksualna napetost, već više napetost u stilu “zašto smo to morali učiniti?”.

Često razmišljam o tome. Pogotovo kad vidim svog unuka. Uvijek pomislim kako je to mogao biti moj sin da su se stvari odigrale drugačije, ali WOW!!!, kakva bi to katastrofa bila da sam odlučila zadržati to dijete.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt