Starija je 10 godina od mene – Ispovesti
Ispovesti

Starija je 10 godina od mene

Starija je 10 godina od mene… Dopisivao sam se sa jednom devojkom nekoliko dana. Zivimo u dva razlicita grada, inace ona je starija nekih desetak godina od mene ja sam ozenjen covek ali ipak sam hteo da imam i nesto sa strane.

Pisali smo par dana i dogovorili da se vidimo. Po prvi put izasli smo na veceru popili jednu bocu vina a zatim me upitala da odemo do obliznjeg hotela.. otisli smo iznajmili sobu usli unutra i odmah poceli da se smijemo i zabavljamo.

BONUS:

Vjenčane tetovaže umjesto zlatnog prstenja: Jeste li sigurni da će vam ljubav trajati zauvijek?

Upareno prstenje bez imalo dvojbe izgleda predivno i preslatko, no mi smo tu da vas uvjerimo kako postoji još jedna jednako (ako ne i više) genijalna opcija. Osim što izgleda sjajno, postoji li nešto što predanost drugoj osobi simbolizira više od tetovaže koja će trajati zauvijek (znamo da postoji opcija laserskog uklanjanja, ali ovaj je tekst za sve one koji vjeruju da će njihova ljubav trajati zauvijek, kao i tetovaža koja ju simbolizira!).

Super stvar je i ta što tetovaže, za razliku od klasičnog nakita ne možete izgubiti, a dodatan plus je što će vas zajedničko iskustvo tetoviranja i dodatno zbondati. Od minimalističkih tankih linija do onih nešto kreativnijih, ovo su ideje koje vam ne smiju promaknuti!

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt