Pozvala me stara ljubav – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

Pozvala me stara ljubav

Onda je u jednom trenutku priče ustala i rekla da ide do wc-a. Ja sam sedeo izvadio kitu i poceo da ga drkam. Ona je izašla u halterima i brusu ispod sisa. Pogledala me je i rekla: Pile, dođi kod teta Tanje, ja ću ga lepo izdrkati. Imaš lepu kitu. Krenuo sam ka njoj uhvatila me za kurac i povela u sobu. Počeli smo da se ljubimo, zgrabio sam je za guzu, a ona mi je dohvatila kurac. Skinuo sam maju boxerice i šorc i počeo da joj ližem i grickam bradavice. To je napalilo i počela je još jače ga mi ga drka, zamalo sam svršio.

Onda sam počeo da joj ližem stomak i spuštam se ka pičkici. Došao sam do tangica, zubima ih pomerio u stranu, a ispred mene je bila prelepa glatka pica. Počeo sam da joj ližem klitoris, razmakao usnice i lizao s uživanjem. Počela je da mi nabija lice u pičku i stegla me nogama preko ramena – uživala je kao nikad. Pička se sve vreme cedila. Uzdisala je i govorila mi- liži srce pičku, nije dugo tako dobro lizana.Ja sam ga drkao dok sam je lizao.

Ustao sam konačno. prišao joj sa tvrdom kitom u ruci i rekao: Puši droljo hoću da mi ga otkineš. Stavila ga je među usne. počela da sisa i trpa ga u grlo. Bilo mi je neverovatno, uzeo sam fon u ruke i počeo da snimam kako ga puši. Legao sam na leđa i ona ga je gutala do kraja. Gušila se i balavila od 20 cm u grlu. Nastavila je ga drka i spustila jezik na moj čmar koji je počela da liže, uživao sam toliko da je malo falilo da svršim. Tako napaljena rekla mi je: Nisam dolazila da bih ti ga popušila.

Hoću da me jebeš i svršiš u mene. Sela je na moj kurac rukom ga namestila u pičku i počela da se nabija. Glavu mi je spustila na vrat i počela da me liže po njemu i ljubi, što me je dodatno napalilo. U tom zanosu rekao sam joj da spusti malo kako bih je tucao celom dužinom kurca. Učinila je to i napokon sam počeo da ga nabijam do kraja. Svaki ubod u pičku terao je na vrištanje, a mene na ponos jer sam zadovoljavao prvu milfaru.

Ona mi je rekla ne vadi ga iz pičke, sipaj u mene, hoću spermu u njoj, gladna sam. Kita mi je od te rečenice eksplodirala u nju. Svršio sam litar sperme. Ustala je polako sa kite dok joj se sperma slivala niz butine…

-Mislila sam da ću te učiti nečemu, međutim i sam si dovoljno perverzan. Navukla je tangice, nije se obrisala, htela je sa isvršavanom pičkom da prošeta gradom. Mene je to napalilo, ustao sam i uhvatio za ruku, odvukao u wc i rekao da klekne. Počeo sam da pišam po njoj. Malo u usta malo po sisama.

Ona je gurala prste u umazanu pičku i ponovo svršila. Ništa nisam rekao samo sam ga istresao i otišao u krevet. Posle par minuta ušla je u sobu i zamolila je da je ispratim. Sagla se, poljubila me u glavić pa u usta i otišla.

Sa ovom predivnom ženom proveo sam godinu dana života, zahvalan sam joj za sve i ovim putem sam želeo da joj se odužim. Ovo je samo delić onoga što smo zajedno radili i prošli.

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt