Moj ujak me iznenađuje – Ispovesti
Ispovesti

Moj ujak me iznenađuje

Moj ujak me iznenađuje… Danas sam mislila da umirem. Imam 15 godina i već par mjeseci moj ujak se čudno ponaša sa mnom…

Češće nego ikad ranije provodi vrijeme sa mnom. On je inače profesionalni maser i bavi se tim poslom skoro 20 godina. Zadnjih par mjeseci me mnogo češće masira, jer kao ja sam u razvoju i treba mi to kako bih izrasla u zdravu ženu. Baš se u tim trenucima, za vrijeme masaže osjećam neugodno.

Pokušavala sam mami objasniti da mi je postalo neugodno sa ujakom, ali ona je na ujakovoj strani i kaže da je to normalno jer se razvijam, ali danas se desilo nešto katastrofalno… dok me je ujak masirao, rekao mi je da je vrijeme da probam neku UNUTARNJU MASAŽU, kako mi je rekao… nisam znala šta to znači, samo sam mu rekla “ako ti tako kažeš ujko…”

Sve to je trajalo skoro 15 minuta, a kasnije mi je objasnio da je to nsve normalno i da tako treba. ne znam sta da radim.

BONUS:

Uspjelo vam je iz prve? Sretnice! Evo koliko nam je u prosjeku potrebno da ostanemo trudne

Unatoč tome kako se ponekad osjećali, put do trudnoće nije lak. S tim se vjerojatno ne bi složili oni parovi kojima je za pozitivan test bio potreban samo jedan put no ipak je više onih koji su se za uspješan rezultat morali pokušavati pravu malu vječnost.

Ipak, mora postojati nekakav prosjek koji bi nam trebao pomoći u ostvarivanju svojeg petgodišnjeg plana, zar ne? Pa, ako je suditi prema posljednjim anketama, ne samo da postoji prosjek već i vrlo precizan broj koji će ostvariti željene rezultate.

Spremni?

78
78 puta kroz 158 dana, odnosno u oko 6 mjeseci. Toliko se puta morate seksati kako bi ostali trudni i to od inicijalne odluke pa sve do jasne dvije crtice na svom štapiću.

trudnoća

Naime, ChannelMum.com, portal za mlade roditelje, odlučio je ispitati čak 1,194 roditelja ne bi li došli do upravo ovih rezultata. Saznali su i kako se većina parova u procesu pokušavanja seksa do 13 puta mjesečno.

Znamo što mislite: “13 puta? Baš super!”

Sudeći prema ispovijestima na stranici, ova vrsta seksa u mnogočemu se razlikuje od onog neobaveznog, a anksioznost koja dolazi uz misli o bebi, za 18 posto mladih roditelja seks pretvara u pravu obavezu. Ostalih 43 posto osjećalo je pritisak i strah kako pokušaj neće biti uspješan. “Ovaj proces može biti zabavan, ali i naporan, stresan, a često i neuspješan. Zato, dok ste fokusirani na svoju buduću bebu, vrlo je važno ne zaboraviti jedno na drugo”, savjetuje Siobhan Freegard, osnivačica portala.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt