Dečko me varao na “službenom putu” – Ispovesti
Ispovesti

Dečko me varao na “službenom putu”

“Dečko mi je otišao na službeni put prije nedjelju dana. Čujemo se svaki dan nekad i po dva puta.

Sinoć se nešto iznervirao i zamolio me da mu pošaljem neku svoju sliku jer kako on kaže samo ja mogu da ga smirim.

Ali ja ne bih bila ja da ga poslušam. Ne da meni đavo mira i ja ga pozovem video pozivom. Čovjek nije skontao pa se javio kad ono on u izlasku sa negovom koleginicom.

I ja ga pitam šta je bilo, a on kaže da se iznervirao zato što nisu mogli da uđu u klub, a koleginica dobacuje:,,Nemoj da lažeš djevojku je*o te, kaži joj da smo zajedno već 3 mjeseca i da nisi na službenom putu”. Ja se pravim da nisam čula i nastavim ja sve lijepo.

Sutra odem u firmu i pitam direktora tj. mog druga iz srednje i sa faxa gdje je ovaj i kakav sl put. Čovek se iznenadio kada sam ga pitala i rekao da je on na godišnjem odmoru i da ga nije najavio nego da je pustio zato što je rekao da ide sa devojkom na odmor, a ovaj skontao samnom.

Related Articles

Žao mi je jer sam mu vjerovala. Kad se vrati naći će stvari ispred vrata.”

BONUS:

‘Daleko od očiju, daleko od srca’ vrijedi i u virtualnom svijetu. Zaboravite da njegovi profili postoje!

Ako proguglate ‘kako preboljeti prekid’, sigurni smo da ćete naići na milijune raznih savjeta, metoda, iskustava i preporuka; od proslavljenih knjiga samopomoći do online dejtanja i upoznavanja novog frajera. No ako je vjerovati rezultatima nedavno provedene studije, upravo vas vrijeme koje provodite online sprječava da prebolite bivšu ljubav.

Naime, nedavno provedena studija je pokazala kako one osobe koje i dalje prate bivše ljubavi putem Facebooka i ostalih društvenih mreža puno teže i nakon puno više vremena prebolijevaju vezu od onih koji bivše ljubavi jednostavno uklone s friend liste, a time i dobrim dijelom iz svojih života.

Njuškanje po Facebooku povezuje se i naviranjem negativnih osjećaja, rastom seksualne želje te povećanom žudnjom za bivšom ljubavi, a što će vam, naravno, sve zajedno itekako otežati prebolijevanje veze. A budući da je otprije poznato te po zakonima logike jasno da nalijetanje na bivšu ljubav u stvarnom životu rezultira jednakim problemima prebolijevanja prekida, naša preporuka je da za početak stisnete ‘unfriend’, a zatim zapalite na odmor te se upustite što dalje od očiju bivšega. Daleko od očiju, daleko od srca!

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt