“Prvi put mi je bio sa bratovim prijateljem” – Ispovesti
Ispovesti

“Prvi put mi je bio sa bratovim prijateljem”

U tim godinama je bio moj prvi put sa dečkom najboljim frendom moga brata…..krenula sam u pekaru…bila sam u uskoj mini suknjici i kratkoj uskoj majici….tako da su se moje cice oslikale….odjednom me neko povukao za ruku i rekao „da li si spremna?“ ja sam ga blijedo pogledala on mi je ponovio „pa da li si spremna…odavno mi se sviđaš i ako si spremna voditi ljubav sa mnom“ klimnula sam glavom i odvukao me do njegovog stana…u kući mu nije bilo roditelja pa me je nježno uzeo oko struka i odnjeo do kreveta.. nježno me dirao svuda po tjelu a ja sam drhtala i lagano uzdisala…poljubio me je i skinuo sve sa mene…zastao je gledajuči u moje tjelo pa otkopčao šlic iza kojeg je izletio veliki piton uhvatila sam ga u ruku kao da oduvjek to radim on je uzdisao lagano sam ga uzela u usta i počela ga pu.iti srce mi je kucalo jako a on je uzdisao.

Zatim iz noćnog ormarćića izvadi ko.dom i stavi ga na već odavno stvrdnut…. uhvati me i lagano zavali na krevet, stavi ga unutra podrhtavala sam a on ga je stavljao pa vadio i sve tako i brže i brže od jednom osjetih vrućinu i svr.ih ….nakon toga imali smo jos 2 godine odnos i počeli smo se zabavljati..još uvjek smo u vezi i često imamo se..alne veze i za to mi uopšte nije žao…

BONUS:

Koja je njegova glavna zavodnička taktika i što to govori o njemu?

Zaigrano se baca na vas

Muškarac koji vam, primjerice, priđe straga dok perete suđe je spontan i onaj koji preuzima stvar u svoje ruke. Voli uzbuđenje zato što je inicijator. Ako u tom trenutku niste raspoloženi za “igrice”, samo pazite da se ne osjeća odbačenim. Ako ga odbijete pregrubo, zaključit će da treba primiriti svoje strasti pa mu stoga dajte do znanja da se već veselite sljedećem bliskom susretu.

Masira vam leđa

Smatrajte ovo zavođenjem 2 u 1. Muškarci bolje reagiraju na vizualno, a žene na dodire pa je masaža način koji zadovoljava oboje. Dok vas masira, muškarac se uzbuđuje gledajući vaš tijelo i u isto vrijeme čini da se vi osjećate dobro. Ovaj dečko uživa u senzualnim zadovoljstvima i zato mu ponekad uzvratite istom mjerom, izmasirajte i vi njega.

Koristi sramežljive riječi

Mnogi dečki reći će nešto poput “Umoran sam… hajmo malo prileći” dok vas pokušavaju odvući u krevet. Na taj način ispipavaju teren pokušavajući saznati jeste li raspoloženi za igru. Najvjerojatnije će izreći tek toliko koliko smatraju da je potrebno kako biste shvatili o čemu je riječ, prihvatili i nastavili. Ponekad je dobro da u tom trenutku preuzmete inicijativu, no nemojte to činiti prečesto jer bi se dečko mogao ulijeniti.

Trudi se oko atmosfere

Ako je on tip koji pali svijeće i pušta romantičnu glazbu samo za vas, vi ste sretna žena! Muškarac koji ulaže napor da bi kreirao takvu atmosferu je osjećajan i shvaća zbog čega ženi može srce brže zakucati. Možete očekivati dugu predigru u kojoj će se potruditi da vas potpuno zadovolji. Nježne seksi seanse su odlične, no ako se zaželite nećeg malo žešćeg, morat ćete voditi igru.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt