“Na vrata mi je došao čovjek da se žali” – Page 5 of 5 – Ispovesti
Ispovesti

“Na vrata mi je došao čovjek da se žali”

Naravno, to sam i uradio. Očigledno joj je prijalo, jednom rukom mi je milovala jaja, a drugom je trljala svoju pičkicu. Mogao sam da osetim, a i vidim kako joj širim čmar. Nabijao sam ga bez ustezanja, nisam je žalio. Izgleda da joj je to strašno prijalo, podizala se na kolena, trzala se, a onda je guza počela da se steže dok je ona vriskala. Kako je samo svršavala!

-Aaaaahhh… -uzdisala je, dok sam mislio da će joj i pička i guza eksplodirati.

Sav sam se tresao od uzbuđenja, kolena su mi klecala, uhvatio sam je za kukove i počeo silovito da je navlačim na kurac. Moja kučkica se sama nabijala sve jače i jače pa sam rukama dohvatio njene sise i počeo da ih mesim štipajući bradavice.

-Aaaa… uhhh… uuu…- stenjala je motajući glavom i lomeći mi kurac.

-Svrrr… šavammmm…- jedva rekoh.

Nabio sam svoju kitu do kraja i počeo kao lud da punim njenu guzu. Nisam prestajao da je jebem, sperma i njeni sokovi su se sada pomešali i počeli da se cede i cure niz moj kurac i jaja po nama, a pičkica samo mljacka sa njenim prstima u sebi.

-Jebiii… jeba me joššš…. hoću joššš…

-drhtala je kao i njen glas.

Kurac mi nije spao, polako sam joj nabio prst u pičku i počeo da je jebem. Ona je još jače zamešaa, uživala je, drhtala i ubrzavala. Stavio sam i drugi prst i sve više joj širio ribicu što je skroz izbezumilo. Bio sam na izmaku snage da opet svršim, pa sam želeo da i nju što pre dovedem do novog vrhunca.

Kurac mi se naduo, bio je tvrd kao kamen. Širio sam joj guzu do pucanja, a pičku sam sve žešće i jače razvaljivao prstima.

-Aaaaa… jooojjjj… saaaad ćuuuu…. aaahhhh… aaa…-vrištala je

Pali smo na krevet, Nevena se grčila i vriskala. Kurac mi je ispao dok joj se čmar još uvek lagano zatvarao i otvarao od orgazma. Niz njene butine pokuljala je beličasta sluzava mešavina moje sperme i njenih sokova. Kurac mi se tresao, uhvatio sam ga u čaku i zadrkao, a onda je ona opet nasmejana jedva legla na leđa ispred mene.

-Svrši po meni! -gledala me je dok se zadovoljno uvijala preda mnom.

To sam i uradio. Stao sam na kolena između njenin nogu i izdrkao ga po njenom telu licu, sisama, pupku. Trljala je svoje telo spermom koju sam prosipao po njoj. Legao sam kraj nje, a ona se ušuškala u mom naručju.

Previous page 1 2 3 4 5
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt