“Na vrata mi je došao čovjek da se žali” – Page 4 of 5 – Ispovesti
Ispovesti

“Na vrata mi je došao čovjek da se žali”

-Pogledaj koliko te želim! – rekla mi je mameći me svojom ribicom – Hoću da me jebeš, da me razbiješ!

Prišao sam joj i ona ga je uzela u ruke, a onda ja uđoh polako, toliko sporo da me ona dograbi rukom i snažno privuče, do kraja. Prodirao sam, nabijao sporim i dubokim ubodima. Grebala je po glatkoj koži mojih leđa, klizili su dlanovi, stezala me je, privlačila. Kurac je bio duboko u njoj.

Dohvatio je za guzne polutke, pridigoh je, ona poskoči i ukrsti noge iza mojih leđa. Jezici počeše igru ispitivanja, opipivanja, dodirivanja, prateći ritam tucanja, prastaru igru trljanja, ulaženja i izlaženja.

Stezala je sve čvršće, klizala ostavljajući bolne linije užitka na mojim leđima. Bolelo je, ali i prijalo. Želeo sam da zaseca dublje, da boli još više. Zato sam nabijao jače. Ona je poskakivala kao ogromni lančić sa džinovskim priveskom obešen okok vrata.

Nije bilo potrebe da laganišem, ona je bila pred klimaksom, oči su joj se okrenule, uhvatila me je za guzove i diktirala tempo. Kako sam je samo zakucavao za krevet, nabijao sam joj ga do kraja.

Ona je uživala, smeškala se, grizla usne, uvijala, zarivala mi njene prste u leđa, uzdisala. Nije se ustezala, bila je glasna, kontrakcije njene pičke sam jasno osećao. Razmaci postadoše sve kraći, poskakivanja sve češća i češća.

Najpre je ispuštala duboke, galsne uzdahe, a onda je kriknula glasno čak i za moje uši, stegla me je pičkom i sa nekoliko žestokih nabijanja dišući isprekidano svršila. I dalje bi zatitrao neki nerv, ali pokreti i uzdasi su već bili blaži. smirujući i kontrolisano, da bi se utišala…

Miran sam bio i ja. Držao sam je u nmaručju, zahvalno je milovao, ne odvajajući se od nje. Nikada se ne bih ni odvojio od nje da nije ustala. istritila se ispred mene na kolenima, sa glavom zarivenom u krevet, a svojim prstima je raširila polutke, sevnuo je mokri čajni kolutić.

-Jebi me u guzu. To najviše volim!~

Gurni ga polako!

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt