“Na vrata mi je došao čovjek da se žali” – Page 3 of 5 – Ispovesti
Ispovesti

“Na vrata mi je došao čovjek da se žali”

Disala je ubrzano, isprekidano kao da jeca. Grebala je po mojim patalonama, pomalo nestrpljivo, očajnički, kao da traži oslonac, ali one su bile pretesne i oslonca nije bilo. Pomogao sam joj i raskopčao dugmad.

Ukaza se kurac kojeg dograbi šakom, opipavajući ga. Bio je već dovoljno čvrst, sposoban da pokrene zemlju na kojoj stojimo, da zavrti sve oko nas. Nije više bilo vremena za čekanje.

Za trenutak sam je pustio da skinem pantalone, iskoristila je i spustila se na krevet. Na brzinu je skinula suknju i oslonjena na laktove odigla guzu gledajući u mene, a zatim sa osmehom krenula da skida gaćice vrteći svojom guzom. Vau, to je jedino što mi je prošlo kroz glavu u tom trenutku. Gola, izgledala je fantastično, male sisice sa nadignutim šiljcima boje višnje, zategnuto telo i fenomenalnu, obrijanu pičkicu, koja je crvenela.

Sedele je i smeškala se i posmatrala me dok sam stajao pred njom. Privukla me je bosim nogama ka sebi, kako smo se samo napalio oboje. Klekla je i uzela kurac ponovo u ruku. Osećao sam njeni topli dah, osećao sam njen jezik kako šara po glaviću i nastoji da se uvuče u rupicu na vrhu, iz koje je navirala sluz i mešala se sa njenom pljuvačkom.

A onda je otvorila usne i između njih propustila pečurkasti vrh i počela sisati kao da uvlači dim cigarete. Zastenjah osetivši mekoću njenih usana i veštinu prstiju koji su se pomerali ostatkom mog kurca i testisima.

Pomerala je glavu sve bliže mom trbuhu i povremeno bi zastala i pogledala me u oči, osmehnuo bih joj se i klimnuo glavom pokazivajući joj da je sve u redu i ona je nastavljala dalje. Zastala je, duboko je disala šireći nozdrve, a onda uspe da progutaq glavić. Osetio sam oko njega zidove njenog grla.

Počela je polako pomerati glavu napred nazad. Mislio sam da sam na nebesima, bio je to osećaj koji nisam imao sa čime uporediti, možda upravo stoga što sam umesto u pički bio u grlo devojkčice koja mi se sasvim predaje, i daruje mi nešto najperverznije što sam ikada doživeo možda je taj osećaj bio važniji od fizičpkog kontakta.

Posmatrao sam kako joj se glava kreće gore dole, kako vadi moj kurac i liže ga, spušta glavu do mojih muda, jezikom prelazi preko njih i konačno ih uzima u usta i sisa. Tada osetih Nevenine prste koji se probijaju ka mom anusu i kako mi prst ulazi unutra, i osetio sam kako sam izneverovao svoja ubeđenja kada mi taj prst umesto boli donese užitak.

Kliznuo je unutra gotovo bez ikakvog otpora i odmah pronašao mesto na koje treba pritisnuti i telom mi jurnu talas užitka za koji nisam slutio da može postojati.

Posle toga pomerao sam se napred nazad, tarući se o smeđi otvor i meni se zavrte u glavi. Ovo nisam očekivao, mogao sam svršiti na način koji mi je bio sasvim stran i nepoznat. Srećom je prestala na vreme i prst se polako izvuče napolje, a njena šaka se ponovo posveti mojim mudima i palamiru, a usne su joj krenule uz moj trbuh, i prešavši preko grudi dođoše do mojih usana i spojiše se kratko u poljubac, a zatim se spusti na leđa i prstima raširi crvenu, vlažnu i usijanu pičku. Smeškala se.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt