Komšinica je proživljavala fantaziju! Nasedala je vrelom MUČKICOM na moju VELIKU I DEBELU BATINU! – Page 4 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

Komšinica je proživljavala fantaziju! Nasedala je vrelom MUČKICOM na moju VELIKU I DEBELU BATINU!

To je to. A i njoj je to to. Urla kao ranjena zver, jebe joj se, pada mi na grudi, ljubi me, mešajući na mom spermljivom kurcu.

Onda se utišasmo, spojeni par minuta, a onda svoju zverku izvadih balavu, i lepo ocedih na njene sie i uvalih u usta. Čučao sam iznad njene glave, zadihan kad su se moje oči susrele s licem one ponosne vlasnice nogu. Tanana, ravne, riđkaste kose, između 18 i 20 godina, u uskom šortsu i majici, fiksirala me je plavim očima. Mislio sam da će nam se nasmejati, pobeći, ali ona je samo stajala i ispitivački me gledala.

Moj kurac je samo od tog pogleda ponovo narastao u ustima Aninim. Namignuo sam devojci. Ana, nesvesna toga, krenula je da mi sisa muda.

Devojka je blago gricnula usnu i spustila ruku prema međunožju. Izvukao sam kurac iz Aninih usta i pokazao ga devojci. Ona mi je pokazala palčeve. Pokazala mi je potom kažiprstom nadole. Shvatio sam – „vidimo se dole posle”. Klimnuo sam glavom. Poslala mi je poljubac i otrčala dalje.

Previous page 1 2 3 4
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt