Komšinica je proživljavala fantaziju! Nasedala je vrelom MUČKICOM na moju VELIKU I DEBELU BATINU! – Page 2 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

Komšinica je proživljavala fantaziju! Nasedala je vrelom MUČKICOM na moju VELIKU I DEBELU BATINU!

– Kad si dovodio one šmizle. Neke su bile prilično glasne. Jednom sam ležala u krevetu i slušala te kako tucaš neku Ljubicu. Pomislila sam da odem dole da vam se pridružim.

– I?

– Nisam, kao što vidiš. Ali sam se dosta dodirivala to veče. Zamišljala sam da imaš velik, tup, debeo, žilav kurac.

– Mora da si vidovita, jer je upravo takav.

Onda je pogledala ispod stola. U izbočinu ispod pantalona.

– Svaka čast komšija.

– Hvala komšinice.

Razmenili smo kontakte. Trapavo se poljubili na rastanku. Par poruka tu i tamo. Kako si i sl. A onda, sedam dana kasnije, stigne mi poruka: stan, taj i taj, tu i tu, četiri popodne. Smislio sam neko šugavo izvinjenje, zbrisao s posla, pozvao taksi, odjurio tamo. Bio sam kao izbezumljen; nikad do tada nisam prevario ženu.

Dok sam se peo liftom prošlo mi je kroz glavu da sam gad, da sam ljigavac, da sam pička, da mi se neće dići, da sam nervozan u pičku materinu i da treba da odem kući. Ali, ding, treći lift, jedan korak, iza mene se vrata zatvoriše, nema nazad.

Stan – piše Milić. Gurnem poluotškrinuta vrata. Ona mi prilazi, samo u donjem rublju, crnom. Grabim je ljubim, sad nema nazad, jebeš brak, jebeš sve. Krljamo se jezicima kao srednjoškolci. Ljubim njene bademaste oči, čelo, blago povijen nos, spuštam se dole prema brusu, kidam ga, skladne, dobro držeće sise, blago izbačen stomak, šake, jezik, tu, da, svuda, izbezumljen sam. Ne znam šta se dešava, tek čujem o njenim uzdasima da je dobro. Ljubim tu rascvetalu pičku dok stoji…

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt