Uništila sam svoju sreću zbog sestre – Ispovesti
Ispovesti

Uništila sam svoju sreću zbog sestre

Uništila sam svoju sreću zbog sestre… Momak moje starije sestre mi je baš super i gotivan, ono KAO DRUGAR baš smo se zbližili. Za kratko vrijeme mi je postao najbolji drugar.

Međutim, nakon skoro godinu dana njihove veze on je ostavio moju sestru. Mnogo ga je voljela i isto toliko mnogo patila za njim. Bila sam tu između njih, pokušavala da ih pomirim, a onda mi je on rekao da je prekinuo jer želi biti sa mnom. SKAMENILA SAM SE… Osjetila sam onda sreću, jer svaka žena voli biti voljena, a iskreno i on se meni sviđao i baš mi je godio. Rekla sam mu, nakon što sam skupila dovoljno snage za to da mi nije interesantan i da nije moj tip muškarca za vezu. Ništa osim drugarstva. Lagala sam i sve radi sestre, jer znam koliko joj znači.

Kada sam joj sve ispričala, okrivila me je da sam direktni razlog njihovog prekida. 5 mejseci evo ne razgovaramo, baš se ljuti na mene. On se ljuti jer sam ga odbila. Ostala sam sama, ni kriva ni dužna. Žrvovala sam svoju sudbinu zbog sestre, iz ove perspektive mislim da sam pogriješila, jer ona prema mani izgleda i ne osjeća tu neku sestrinsku ljubav, očigledno i … nešto razmišljam kako bi ona reagovala da su uloge bile obrnute

BONUS ISPOVIJEST:

Trebali smo uživati u životu, ali… Udala sam se sa 17 godina, ni školu nisam bila završila… LJUBAV! Sve je bilo kao u snu, imala sam najboljeg muža na svijetu, svekrva mi nikada ružnu riječ nije rekla, ma neopisivo.

Čak nam se posrećilo i već prve godine braka rodila sam prelijepu djevojčicu… bio je sretan i nije mu bilo bitno što nije dobio sina, kao većini muškaraca. UH… onda je sve krenulo naopako. Moj muž je doživio stravičnu saobraćajnu nesreću, tuga velika… Nije bio kriv, jednostavno bio je na krivom mjestu u krivo vrijeme, da tako kažem. Pijani muškarac se nekontrolisanom brzinom zakucao direktno u automobil mog muža i… GROZNO. 6 MJESECI SE BORIO ZA ŽIVOT.

Na žalost nije uspio, organi su počeli da otkazju jedan za drugim i… UH, prošlo je od tada 5 godina, kao da je bilo juče, bol i tuga su iz dana u dan sve jači. Kćerka nam je ove godine krenula u školu, ista on i vjerujte mi da je jedini razlog zašto sam još uvijek živa. Imam nepunih 25 godina, neke moje drugarice se još nisu ni udale, a ja sam prošla toliko toga. Kako nam je moglo biti lijepo, imali smo sve, a onda… Idu praznici i movlim sve koji piju da ne sjedaju za volan pijani i zbog sebe i zbog njhovih bližnjih, ali i zbog svih nedužnih ljudi u saobraćaju i njihovih porodica. Ne vozite pijani, MOLIM VAS!!!

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt