“Posao sam dobila zbog dobrog izgleda” – Ispovesti
Ispovesti

“Posao sam dobila zbog dobrog izgleda”

Na prvi sastanaku sa šefom sam išla u kožnim helankama i topu, Svi zaposleni pa i šef su zinuli kad su me videli takvu, dobila sam i par pogleda ljubomore i mržnje od zaposlenih žena. Pre nego što sam ušla u kancelariju šef je rekao jednom radniku da ako ga traže da kaže da nije tu. Tačno sam znala šta sledi i ozbiljno sam se pripremila.

Prvo me je normalno pitao koju diplomu imam a kada sam mu rekla da ni srednju školu nisam završila prekrstio se i rekao “pobogu pa ovo je ugledna i jaka firma ne može tek tako neko da dobije posao”. Ja sam mu rekla da mu mogu dokazati da greši. Izvadila sam s*se iz topa i tresla ih njemu u lice, a onda se savila da bih mu otkopčala šlic i popu*ila. Na stolu je imao uramljene slike svoje porodice, videlo se da je oženjen ali me nije stopirao u mom poduhvatu već se prepustio uživanju.

Malo sam pljunula na ruku i namazala se tamo dole kako me ne bi bolelo jer se nisam na.alila. Bio mi je odvratan, ali taj posao sam mnogo želela, jednostavno nisam htela da dignem ruke i osudim sebe da radim kao čistačica za minimalac. Posle samo nekoliko minuta čiča je svr*io i ja sam mogla da se obučem i zauzmem svoje radno mesto u toj firmi. Bez ikakvih naknadnih pitanja me je primio na posao i objasnio šta trebam da radim.

BONUS ISPOVIJEST:

https://ispo-vesti.info/2023/05/11/20895/

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt