Ne želim biti sa ‘maminim sinčićem’ – Ispovesti
Ispovesti

Ne želim biti sa ‘maminim sinčićem’

Ne želim biti sa ‘maminim sinčićem’… Bili smo u vezi 4 godine, mislila sam da je onaj pravi, onaj za cijeli život, ali… 10 minuta nakon što smo pred matičarkom izjavili da uzimamo jedno drugo za muža i ženu njegova mama mi je rekla da sam glupa i da nije za mene glamurozna BIJELA vjenčanica, sa naglaskom BIJELA i to pred svim zvanicama.

Očekivala sam da će da me zaštiti, da se suprostavi mami, jer tada sam bila njegova supruga i na naki način njegova dužnost bila je da me zaštiti od tih ružnih riječi, ali on je sve to prešutio. Po mom mišljenju šutnjom je njene riječi potvrdio i shvatila sam da je za moju sreću, moj život, ma kolika sramota bila, najbolje da se od njega razvedem i potražim pravog muškarca, a ne maminog sinčića koji pred svojom mamom stoji mirno i sa 50 godina.

BONUS ISPOVIJEST:

Znam da nije u redu, ali zašto ne probati… Moja starija sestra je sa muškarcima za novac. Ona je udata, ima troje djece i opet to radi. To naravno niko ne zna, a ja sam saznala upravo danas. Ona mi je ponudila da sutra zajedno odemo kod nekog njenog muškarca i kako kaže za to bi obje mnogo zaradile… više nego neke žene što rade po mjesec dana.

Imam 18 godina i ostala sam zatečena. Tada mi je sve detaljnije objasnila nakon čega sam joj rekla da ne dolazi u obzir. Ne bih na taj način da TO uradim prvi put, a i da nisam ne bih jer mi je to odvratno. Međutim, kada sam joj rekla da nisam imala muškarca do sada ostala je u šoku i samo kratko prokomentarisala… “Pa ti možeš uzeti hiljade…”

Nakon toga je otišla i zaprijetila mi da nikome ne govorim šta mi je rekla. Šta je najgore od svega… to se desilo prije samo par sati, a ja sam se već nekoliko puta upitala u sebi… A ZAŠTO NE BIH… NISU MALI NOVCI? SVJESNA SAM DA JE GROZNO I ODVRATNO, ALI….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt